Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Klokken

Bent u op zoek naar een sprekende klok voor blinden en slechtzienden of een klok met grote cijfers voor ouderen ? Wij hebben verschillende soorten klokken voor blinden en slechtzienden in ons assortiment. Lees meer

Klokken Voor Blinden En Slechtzienden

Bent u op zoek naar een sprekende klok voor blinden en slechtzienden of een klok met grote cijfers voor ouderen ? Wij hebben verschillende soorten klokken voor blinden en slechtzienden in ons assortiment. Deze zijn zowel online te bestellen als in onze showroom te bekijken. Zo kunt u zelf goed bekijken wat bij u past en wat de behoefte is.

Sprekende Klok

Een sprekende klok spreekt vaak de dag, tijd en datum uit . En spreken met een heldere Nederlandse stem. Vaak hebben de sprekende klokken ook nog een hard en zacht functie zodat u zelf u volume kunt bepalen. Vaak zit er ook een wekker functie op de sprekende klokken

Grootcijfer Klok

Een grootcijfer klok is zeer geschikt voor ouderen en slechtzienden. Deze klokken hebben grote cijfers die dik gedrukt zijn. Er is een hoog contrast met de achtergrond zodat de cijfers en wijzers er duidelijk uitspringen. Ook zijn er digitale grootcijferklokken die ook in het donker goed te zien zijn.

Grootcijfer Wekker

Een grootcijfer wekker is duidelijk zichtbaar en eenvoudig te bedienen . De wekkers hebben een duidelijke en grote weergave zodat deze in het odnker goed zichtbaar zijn. Je hebt analoge en digitale grootcijfer wekkers en sommige modellen zijn als wekkerradio te gebruiken.

Al onze grootcijfer Uurwerken

 

 

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline