Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Kalenderklok

Een kalenderklok is een klok die naast de tijd ook de dag en datum en het jaartal weergeeft. Deze klokken zorgen voor rust en duidelijkheid bij mensen die dementerend of vergeetachtig zijn. Lees meer

6 resultaten

Kalenderklok

Een kalenderklok is een klok die naast de tijd ook de dag en datum en het jaartal weergeeft. Deze klokken zorgen voor rust en duidelijkheid bij mensen die dementerend of vergeetachtig zijn. De kalenderklokken hebben een duidelijke en heldere weergave en zijn in verschillende groottes verkrijgbaar die u kunt ophanden of neerzetten op een dressoir of tafeltje. Zo kunt u deze altijd op een zicht plek zetten zodat men hier vaak langs loopt en dit automatisch te zien krijgt.

Kalenderklok met agenda functie

Er zijn diverse soorten kalenderklokken op de markt waaronder een kalenderklok met een agenda functie waarmee u afspraken kunt inzetten die dan worden weergegeven op de kalenderklok met een melding naar de gebruiker toe. Dit kan van alles zijn van het innemen van de medicijnen tot dat u langs komt voor een kopje koffie. De betrouwbaarste kalenderklokken met een agenda functie zijn :

Online Of In De Showroom Een Kalenderklok Kopen

Zowel online als in onze showroom hebben wij alle kalenderklokken op voorraad en kunnen deze meteen geleverd worden. In onze showroom hebben wij ze allemaal uitgestald staan zodat u deze ook in het echt werkend kunt bekijken en het verschil in grootte en helderheid goed kunt zien.

Andere Grootcijfer Klokken En Horloges

Terug naar Klokken
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline