Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Trippelstoel

Een trippelstoel zorgt ervoor dat je jezelf kunt verplaatsen binnen huis door trippel bewegingen te maken met de voeten. Lees meer

3 resultaten

Trippelstoel

Een trippelstoel zorgt ervoor dat je jezelf kunt verplaatsen binnen huis door trippel bewegingen te maken met de voeten. Een trippelstoel is een soort bureaustoel maar dan met een veel steviger frame dat ruimte bied voor de voeten om te trippelen. Het frame van een trippelstoel moet immers voor, zij. en achterwaartse bewegingen stabiel kunnen opvangen zonder dat dit afbreuk doet aan de veiligheid en stevigheid van de stoel. Een trippelstoel wordt altijd binnen gebruikt en is in hoogte verstelbaar door een gasveer of volledig elektrisch. Zo wordt deze ook vaak toegepast tijdens het koken ter ondersteuning.

Waarom gebruikt u een trippelstoel

Een trippelstoel wordt gebruikt als u zich binnenshuis of op de werkvloer niet meer goed kunt verplaatsen of niet lang kunt staan. Doordat de trippelstoel in hoogte verstelbaar is kunt u deze afstemmen op de voor u ideale hoogte en zo al trippelend u verplaatsen op de vloer. De hoogte kan worden aangepast als u bijvoorbeeld in de keuken bent of iets moet pakken uit een hoge kast of als u bijvoorbeeld op de werkvloer bent. Dit kan volledig elektrisch of met een gasveer. Voor een elektrische verstelbare trippelstoel raden wij ook altijd aan een voetensteun bij de trippelstoel te nemen.

Waar koopt u een trippelstoel ?

Bij de Totale Zorgwinkel in Neede kunt u in de showroom een trippelstoel kopen en eerst uitproberen. Zo kunt u goed bekijken hoe deze zit en voort beweegt door te trippelen. Er zijn verschillende opties en soorten modellen zodat u zelf kunt kijken wat bij u past. U kunnen wij de hoogte voor u instellen die u zelf nog met gasveer kunt verstellen.

Welke vloer is geschikt voor een trippelstoel ?

Het beste kunt u een trippelstoel gebruiker op een zo hard mogelijke vloer. Op een laag polig tapijt is het ook mogelijk om te trippelen met een trippelstoel maat gaat dit al iets zwaarder dan op een houten vloer of bijvoorbeeld PVC.

Wat is de beste trippelstoel ?

De Mondo trippelstoel 9003 met H frame is 1 van de beste trippelstoelen op de markt verkrijgbaar . Deze trippelstoel is zeer stevig en stabiel en staat garant voor een lange levensduur .

Hulpmiddelen om te zitten

Terug naar Zitcomfort
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline