Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Lumbaal kussens

Een goed lumbaal kussen zorgt voor het ergonomisch zitten op je bureaustoel, eetkamerstoel of autostoel. Het lumbaal rugkussen wordt tegen de rugleuning van de stoel geplaatst en zorgt ervoor dat je in de juiste ergonomische houding komt te zitten Lees meer

6 resultaten

Lumbaal kussen

Een goed lumbaal kussen zorgt voor het ergonomisch zitten op je bureaustoel, eetkamerstoel of autostoel. Het lumbaal rug kussen wordt tegen de rugleuning van de stoel geplaatst en zorgt ervoor dat je in de juiste ergonomische houding komt te zitten. Hier verminderd en voorkomt u rugklachten. Door de ergonomische vorm van onze lumbaal kussens wordt de holling in jouw onderrug op een natuurlijke manier opgevangen en gecorrigeerd . Met deze lumbaal kussen zit je automatisch rechterop en niet met een te holle of te bolle rug en zit je niet onderuitgezakt in de autostoel of bureaustoel.

Auto Lumbaal kussen

Het Defa lumbaal kussen is zowel geschikt voor de autostoel als bureaustoel. De firma Rafys heeft een speciaal kussen voor de Auto ontwikkeld . Deze zijn speciaal gemaakt voor autostoel en geven een hoge mate van ondersteuning. Deze rugkussen worden aanbevolen door fysiotherapeuten en ergotherapeuten om de juiste zithouding te waarborgen.

Lumbaal kussen Bureaustoel

Het Rafys lumbaal kussen bureaustoel is speciaal ontwikkeld voor bureaustoelen en geeft een hoge mate van ondersteuning tijden het werken op uw bureaustoel. Het rugkussen kan met een band om de rugleuning worden bevestigd zodat u gemakkelijk de juiste hoogte kun instellen die u prettig vind. Het lumbaalkussen voor de bureaustoel zorgt voor de juiste zithouding tijdens uw werkzaamheden en voorkomt en verminderd rugklachten . Tevens zorgt het ervoor dat u ook altijd rechtop blijft zitten en niet onderuit gezakt zit waardoor u met een holle rug zit.

Lumbaal rugkussen standaard

Het Rafys en Defa standaard lumbaal kussen is zeer geschikt als u het rugkussen veel wisselt van bijvoorbeeld autostoel naar kantoorstoel of naar eetkamerstoel. Deze rugkussen zijn multifunctioneel inzetbaar en geven de juiste ondersteuning voor een ergonomische zithouding . Ook zijn deze kussen inzetbaar op de bank of in uw relax stoel. Zodat u hier ook prettig in zit en geen last van een holle rug krijgt.

Lumbaal kussen online kopen of in onze showroom

Al onze lumbaal en rugkussen hebben wij zowel online als in onze showroom op voorraad . Koopt u deze online dan wordt deze als het kussen voor 15.00 besteld is op werkdagen dezelfde dag nog naar u verzonden. In onze showroom kunt u de gewenste kussens meteen meenemen en uitproberen.

Bekijk al onze ergonomische zitkussen en rugkussens

Terug naar Zitkussens en rugkussens
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline