Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Draaikussens Auto

Een draaikussen Auto is zeer handig als u moeite heeft met in en uitstappen in de auto. Het draaikussen zorgt ervoor dat uw benen gemakkelijk mee draaien en zo kost het u een stuk minder kracht om in of uit te stappen. Lees meer

3 resultaten

Draaikussens Auto

Een draaikussen Auto is zeer handig als u moeite heeft met in en uitstappen in de auto. Het draaikussen zorgt ervoor dat uw benen gemakkelijk mee draaien en zo kost het u een stuk minder kracht om in of uit te stappen. Een draaikussen wordt niet alleen in de auto toegepast maar ook op  bijvoorbeeld eetkamerstoelen of in bed. Zodat u overal makkelijk een transfer kunt maken en uw benen mee bewegen met uw beweging.

Verschillende Soorten Draaikussens Auto

Wij hebben verschillende soorten draaikussens in ons assortiment aangezien er voor iedereen andere wensen en aanpassingen nodig zijn. Ook het verschil per autostoel wisselt erg en hier kan het ene draaikussen beter op draaien dan de andere. . Ook de dikte en het zitcomfort maken een verschil per draaikussen auto. De diameter is goed om na te kijken zodat het kussen vrijheid heeft om te draaien wanneer dit nodig is.

Al onze zit en rugkussens

Terug naar Zitkussens en rugkussens
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline