Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Alle Zit En Rugkussen

Bent u op zoek naar een zitkussen of rugkussen dat u meer ondersteuning geeft tijdens het zitten op uw bureaustoel, eetkamerstoel of in de auto ? Lees meer

38 resultaten

Alle Zit En Rugkussen

Bent u op zoek naar een zitkussen of rugkussen dat u meer ondersteuning geeft tijdens het zitten op uw bureaustoel, eetkamerstoel of in de auto ? Wij hebben een zeer ruim assortiment zit en rugkussens die u een hoop gemak en ondersteuning kunnen leveren. U kunt hierbij denken aan lumbaalkussens, wigkussens of AD zitkussen . Ook bij het maken van een transfer is een draaikussen een echte uitkomst.

Online kopen Of In Onze Showroom

Als u nu het kussen online wilt aankopen of in onze showroom wilt proberen , onze adviseurs staan voor ons klaar en geven u graag advies over de verschillen in zit en rugkussen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen mer onze klantenservice via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl. Besteld u online ? En is het kussen toch niet helemaal wat u zocht ? Binnen 14 dagen mag u altijd het gekochte kussen aan ons retouneren om te ruilen of uw aankoopbedrag wordt aan u terug gestort.

Graag onze zitkussen en rugkussen per categorie bekijken voor een overzichtelijk overzicht ?

Zit en rugkussens

Terug naar Zitkussens en rugkussens
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline