Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Orthopedische Rugkussens

Pijnklachten in de rug kunnen ontstaan door een verkeerde zithouding of door een verkeerde houding bij het tillen. Een orthopedisch rugkussen kan kan hierbij helpen Lees meer

10 resultaten

Orthopedische Rugkussens

Pijnklachten in de rug kunnen ontstaan door een verkeerde zithouding of door een verkeerde houding bij het tillen. Een orthopedisch rugkussen kan kan hierbij helpen en zorgen voor de juiste zithouding en vermindering van de klachten. Onze orthopedische rugkussens zijn al jaren in gebruik en hebben al veel mensen geholpen met het corrigeren van de zithouding en vermindering van pijnklachten. Onze rugkussens kunnen zowel in de auto, thuis of op de bureaustoel worden gebruikt.

Ons Assortiment Orthopedische Rugkussens

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een ruim assortiment orthopedische rugkussens van de beste kwaliteit voor u samengesteld . Deze rugkussens zijn ontworpen door ergotherapeuten en fysiotherapeuten en zijn gevuld met hoge kwaliteit traagschuim en koudschuim om zo de beste ondersteuning en comfort te bieden met een lange levensduur. Wij bieden deze rugkussens aan tegen zeer scherpe prijzen.

Wat doet een goed orthopedisch rugkussen ?

Een goed orthopedisch rugkussen zorgt voor een correctie van de wervelkolom en zorgt dat u hierdoor in de juiste zithouding gaat zitten. Hierdoor verminderen  pijnklachten of worden deze voorkomen. Hierdoor krijgt u een ergonomische zithouding wat ook voor de lange termijn zorgt voor preventie van rugklachten.

Orthopedisch rugkussen in de showroom of online kopen ?

Ons assortiment rugkussens hebben wij zowel in de showroom als online op voorraad. Wilt u graag advies voor een rugkussen voordat u deze aanschaft ? Neemt u dan contact op met onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl. In onze showroom kan een medewerker u adviseren welk kussen goed bij u past.

Al onze zitkussens / Rugkussens/ Ringkussens / Stuitkussen

Terug naar Zitkussens en rugkussens
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline