Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Ringkussens - Stuitkussens

Een ringkussen of stuitkussen is een zitkussen met een uitsparing in het midden of aan de achterzijde. Hierdoor is er minder druk op de stuit of op de billen met bijvoorbeeld aanbeien. Lees meer

7 resultaten

Ringkussens – Stuitkussens

Wat is stuitkussen of ringkussen ?

Een ringkussen of stuitkussen is een zitkussen met een uitsparing in het midden of aan de achterzijde. Hierdoor is er minder druk op de stuit of op de billen met bijvoorbeeld aanbeien. . Door deze drukverlaging komt er minder druk op het stuitje en staartbeen en wordt het SI gewricht minder belast wat voor vermindering van de pijn zorgt. Een juist stuitkussen zorgt voor een een optimale ondersteuning en een ergonomische zithouding met een correcte houding van de rug. Hierdoor kunt u langdurig zitten met de ontlasting van het stuitje.

Welk stuitkussen of ringkussen past bij mij ?

Afhankelijk van uw klachten zijn er verschillende soorten stuit en ringkussens. Heeft u last van de stuit ? En wilt u meteen uw rugwervel corrigeren ? Dan is een wigkussen met een stuituitsparing geschikt voor u . Deze zijn er weer in verschillende hoeveelheden in graden afhankelijk van hoeveel er gecorrigeerd moet worden. Een wigkussen wordt ook veel in de auto toegepast. Heet u last van uw zitvlak ? Dan is een ringkussen beter geschikt met een grote ronde uitsparing in het midden. Deze zijn er in veel uitvoeringen verkrijgbaar en worden zowel in huis op de eetkamerstoel, bank, fauteuil als in de auto gebruikt. Is het voor een korte periode dan is een ringkussen op lucht waarschijnlijk genoeg maar wilt u meer comfort dan is een ringkussen van koudschuim of traagschuim beter geschikt.

Waarom een stuitkussen of ringkussen kopen bij de Totale Zorgwinkel ?

Bij de Totale Zorgwinkel hebben wij door onze jarenlange ervaring een ruim assortiment stuitkussen en ringkussen samengesteld die voldoen aan de hoogste eisen van een hoog comfort. Ook zorgen deze kussen voor de juiste zithouding waardoor u comfortabel kunt zitten.. Ook zijn deze kussens makkelijk mee te nemen zodat u eenvoudig kunt wisselen tussen bijvoorbeeld auto en stoel. Buiten de hoge kwaliteit bieden wij deze kussens aan tegen de scherpste prijzen en proberen deze zo snel mogelijk aan u te verzenden. Natuurlijk kunt u deze kussens ook ij onze showroom aanschaffen zodat u deze meteen kunt gebruiken.

Ander Zitkussens Bij De Totale Zorgwinkel

Terug naar Zitkussens en rugkussens
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline