Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Trapliften

Een traplift aanschaffen is een handig hulpmiddel als u niet meer zelfstandig boven kunt komen of dat het val gevaar te groot wordt. Een traplift aanschaffen is immers veel goedkoper en handiger dan de hele onder verdieping verbouwen en alles naar beneden halen. Een traplift kan al zeer snel geplaatst worden en u dus een snelle oplossing bieden waarmee u de toekomst weer in kunt.

Traplift Gesprek Aanvragen

Voordat u een traplift wilt aanschaffen wilt u uiteraard de mogelijkheden weten en wat de kosten zijn. Dit is per situatie verschillend afhankelijk van de trap en de situatie. Daarom komt er altijd iemand eerst bij u thuis om te kijken wat de mogelijkheden zijn en aan de hand daarvan krijgt u een vrijblijvende offerte. Dit is allemaal geheel vrijblijvend en gratis zonder verborgen kosten. WIlt u kijken voor een vergoeding bij de gemeente, schaft u de traplift meteen aan ? Doet u er niks mee? Het is helemaal aan u wat u er mee wilt doen. Voor meer informatie voor het aanvragen van een traplift gesprek of vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Ook kunt u het offerte formulier bij de product informatie per trap invullen. We zullen dan binnen 1 werkdag contact met u op nemen. Lees meer

3 resultaten

Trapliften

Tweedehands traplift: voordelig en veilig

Een traplift aanschaffen is een handig hulpmiddel als u niet meer zelfstandig boven kunt komen of dat het val gevaar te groot wordt. Een traplift aanschaffen is immers veel goedkoper en handiger dan de hele onder verdieping verbouwen en alles naar beneden halen.

Wat kost een traplift?

Een veel gestelde vraag is wat de kosten zijn van een traplift. Nu is dit lastig te zeggen omdat dit per trap verschilt maar om een indicatie te geven.

  • Een traplift zonder bocht kost nieuw vanaf € 2.750,-
  • Een traplift met bocht kost nieuw vanaf € 6.000,-
  • Een 2e hands gereviseerde traplift met bocht kost vanaf € 4.000,-
  • Er is ook een mogelijkheid om een traplift te huren vanaf € 140,- per maand (de rails schaft u zelf aan circa € 1.850,-, de stoel en motor huurt u)

Nationaal keurmerk van trapliften

Onze trapliften zijn de enigste in Nederland die voorzien is van een nationaal keurmerk wat garandeert van deskundigheid, veiligheid en betrouwbaarheid.

Hoe gaat het aanschaffen van een traplift in zijn werk?

Wij maken een afspraak bij u thuis voor een vrijblijvende en gratis inmeting van een traplift. Hierbij wordt gekeken wat voor een trap u heeft en hoeveel bochten uw trap heeft. Vervolgens wordt er een offerte gemaakt die door ons kan worden ingediend bij de gemeente. Zo kan er gekeken worden of u in aanmerking komt voor een vergoeding van een traplift door de gemeente . Mocht de gemeente hier positief op reageren dan kan de traplift geplaatst worden. Reageert de gemeente negatief dan zijn er verschillende optie’s . Wij hebben voor elk budget een traplift, zo kunt u overwegen een traplift te huren, een 2e hands traplift te kopen, of een nieuwe aan te schaffen. U krijgt altijd vooraf de kosten te weten en zal nooit achteraf voor verassingen komen te staan.

Voor iedereen een traplift

Traplift aanvragen via de WMO PGB

Zoals hierboven al genoemd werd is het mogelijk een traplift aan te schaffen via een persoons gebonden budget van de gemeente wmo. Wij regelen dit hele traject voor u en u hoeft hier zelf niks voor te doen, behalve toestemming geven dat wij dit voor u mogen aanvragen. Aan de hand van hoe uw gemeente hierop reageert kan de traplift geplaatst worden.

Een vrijblijvend gesprek bij u thuis aanvragen over een traplift?

Wilt u geheel vrijblijvend en gratis een gesprek en inmeting van een traplift aanvragen? Zodat u een scherpe offerte ontvangt en wij deze eventueel voor u kunnen indienen bij de gemeente WMO? Neemt u dan contact op met 0545-296368 of stuurt u een email met uw gegevens naar info@totalezorgwinkel.nl. Wij nemen dan dezelfde of volgende werkdag contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

Traplift Gesprek Aanvragen

Voordat u een traplift wilt aanschaffen wilt u uiteraard de mogelijkheden weten en wat de kosten zijn. Dit is per situatie verschillend afhankelijk van de trap en de situatie. Daarom komt er altijd iemand eerst bij u thuis om te kijken wat de mogelijkheden zijn en aan de hand daarvan krijgt u een vrijblijvende offerte. Dit is allemaal geheel vrijblijvend en gratis zonder verborgen kosten. WIlt u kijken voor een vergoeding bij de gemeente, schaft u de traplift meteen aan ? Doet u er niks mee? Het is helemaal aan u wat u er mee wilt doen.

Voor meer informatie voor het aanvragen van een traplift gesprek of vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Ook kunt u het offerte formulier bij de product informatie per trap invullen. We zullen dan binnen 1 werkdag contact met u op nemen.

Terug naar Mobiliteit
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!