Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Mobiliteit

Merken
Prijs
-

Transfer hulpmiddelen

Wilt u zichzelf makkelijk en veilig verplaatsen, of wilt u iemand daarmee helpen, dan kunt u een transferhulpmiddel gebruiken. Op onze website en in onze thuiszorgwinkel vindt u diverse hulpmiddelen transfer die het verplaatsen makkelijker Lees meer

17 resultaten

Transfer hulpmiddelen voor het veilig verplaatsen

Wilt u zichzelf makkelijk en veilig verplaatsen, of wilt u iemand daarmee helpen, dan kunt u een transferhulpmiddel gebruiken. Op onze website en in onze thuiszorgwinkel vindt u diverse hulpmiddelen transfer die het verplaatsen makkelijker maken. De transferhulpmiddelen in ons assortiment zorgen voor een minimale belasting van u of de zorghulpverlener en helpen bij een correcte houding.

Sta-op hulpen

Er zijn verschillende soorten transferhulpmiddelen die een verplaatsing vanuit liggende, staande of zittende positie mogelijk maken.
Sta-op hulpen zijn er in vele soorten. Sommige sta-op hulpen zijn verrijdbaar waardoor u in staande positie door een hulpverlener kan worden verplaatst. Wilt u geen sta-op relax stoel, dan zijn er de sta-op kussens die u in uw eigen stoel plaatst. Deze kussens helpen u bij het overeind komen. Dan zijn er nog de hulpen met handgrepen, zoals een papegaai. Deze hebben wij zowel in losstaande als in hangende (voor aan het bed) uitvoering. Uitstapbeugels zijn prettig wanneer u lastig uit bed kunt stappen.

Verplaatsen zonder te tillen

Met een glijplank of glijlaken kunt u iemand makkelijk verplaatsen in bed.  Een draaischijf of draaikussen vergemakkelijkt het in en uitstappen bij bijvoorbeeld een auto, rolstoel of stoel. Er zijn ook draaischijven met een ondersteuning. Deze zijn instelbaar en geven extra stabiliteit. Ook een traplift is mogelijk zodat u goed de transfer omhoog kunt maken , hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice zodat wij bij u thuis kunnen bekijken hoe de traplift moet gaan lopen.

Loop hulpmiddelen

Een looprek is een van de bekendste hulpmiddelen om korte afstanden te overbruggen. Er zijn ook speciale transport rolstoelen. Deze duwwagens zijn compact en licht in gewicht. Met een trippelstoel verplaatst u zich al zittende snel en comfortabel in huis. Zitten er drempels in de weg, dan zijn er drempelplaten waarmee u deze hindernissen kunt overbruggen. Ook een scootmobiel is in weeze een transfer hulpmiddel met de juiste aanpassingen. De stoel is namelijk draaibaar en geeft stevige steun om u omhoog te drukken. Een scootmobiel geeft u tevens de vrijheid om zelfstandig er op uit te gaan. Dit geld ook driewielfiets of van raam fun2go duofiets. Deze helpen meer bij uw mobiliteit dan het maken van een transfer maar dragen hier wel aan bij . Bij aanschaf van een aangepaste fiets is het ook goed om te kijken hoe de transfer tot stand wordt gebracht zodat dit eventueel aan de rolstoel, fiets of scootmobiel kan worden aangepast.

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368 of ons mailen via info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Mobiliteit
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline