Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Verbandschoenen - Verbandpantoffels

Op zoek naar verbandschoenen of warme pantoffels met wijde instap ? Bekijk hier ons assortiment. Lees meer

Bescherm uw voeten: verbandpantoffels of verbandschoenen

Als u net geopereerd bent of u heeft een wond aan uw voeten waardoor u moeilijk schoenen kunt dragen, dan zijn verbandsloffen, ook wel verbandschoenen genoemd, een uitkomst. Verbandschoenen trekt u zelfs over dik ingezwachtelde of verbonden voeten heen. Ook als u door vochtophoping opgezwollen voeten heeft zijn verbandschoenen kopen of verbandsloffen kopen een juiste beslissing. Er zijn verbandpantoffels voor binnen en verbandschoenen voor buiten.

Warme Pantoffels met wijde instap

Hoeft u geen verbandschoenen maar wilt u graag wel warme pantoffels die u gemakkelijk aan en uit kunt doen ? Dan zijn de Dunlop pantoffels misschien wel zeer geschikt voor u. Deze pantoffels hebben een klittenband sluiting aan de bovenzijde en geven een zeer brede en wijde instap om de pantoffels eenvoudig aan en uit te doen.

Verbandschoenen zitten zeer comfortabel

De verbandsloffen kunt u aan de voor- en achterkant openen door middel van een klittenband- en ritssluiting. Hierdoor stapt u zeer makkelijk in de pantoffels of schoenen. Door de klittenbandsluiting bepaalt u zelf hoe strak de verbandschoen komt te zitten. Dankzij de flexibele antislip zool bent u verzekerd van stabiliteit en een goed voetbed. De sloffen en schoenen zijn in de meest voorkomende schoenmaten te verkrijgen in verschillende kleuren. Ze zijn wasbaar in de wasmachine tot 40 graden.

Pulman verbandschoenen en Pulman verbandpantoffels

De Pulman verbandschoenen en verbandsloffen hebben een zeer comfortabel voetbed dat de juiste ondersteuning geeft. Het voetbed is er ook uit te halen en te vervangen voor eventueel (medische) steunzolen. De verbandschoen biedt hier voldoende ruimte voor.
De Pulman verbandschoenen hebben allemaal een lichtgewicht anti-slipzool die flexibel is en daardoor het loopcomfort verhoogt.
De verbandschoenen van Pulman zijn verkrijgbaar van maat 35 t/m maat 50. Het verschilt per model welke kleur hiervoor beschikbaar is. U kunt vaak kiezen uit de kleuren blauw, grijs, bruin en zwart.

Verbandschoenen waar te koop

Bij de Totale Zorgwinkel bieden wij een ruim assortiment verbandpantoffels, -schoenen en -sloffen. De verbandschoenen prijs verschilt, maar wordt vaak vergoed.

Vergoeding van verbandschoenen

Verbandsloffen worden in de meeste gevallen vergoed door uw verzekering als u een verwijzing heeft van een arts. Raadpleeg uw verzekering als wilt weten wat u vergoed krijgt bij de aanschaf van verbandschoenen. U kunt dan achteraf de rekening indienen bij uw verzekering.

Toepassing Van Een Verbandschoen of senioren pantoffel

Een verbandschoen wordt zowel binnen als buiten gedragen waarbij een senioren pantoffel alleen voor binnen is geschikt. Het is du ook geen probleem deze achter de rollator, looprek of in de scootmobiel of rolstoel te gebruiken. Gebruikt u tijdens gebruik van de verbanschoenen een wandelstok of elleboogkruk ? Zorg dan dat de schoenen goed dicht zitten zodat u ook optimale steun van de zool van de schoenen krijgt tijdens het lopen met een wandelstok. Het bewegen en trainen op een verbandschoen of senioren pantoffel is ook goed mogelijk als deze op de juiste manier gebruikt wordt. Wilt u bijvoorbeeld een rondje op de loopfiets en rustig mee steppen ? Hier kunnen de zolen van de Pulman verband schoen prima tegen.

Medische Schoen Of Verbandschoen ?

Heeft u niet echt dikke voeten maar wel last van pijnlijke drukplekken op de voeten ? Dan is een medische schoen misschien een uitkomst. Deze schoenen geven mee en zorgen voor weinig druk op de voeten. Tevens zijn ze heel licht om te dragen en hebben een perfecte zool zodat uw lichaam in de optimale stand komt te staan. Bij gebruik van een medische schoen of verbandschoen is het goed te kijken als u een enkelbrace draagt of deze dan nog goed in de schoen past.

Hulpmiddelen Mobiliteit

Klantenservice

Wilt u meer weten over de verschillende modellen? Belt u dan met de klantenservice op 0545-296 368 of mail naar info@totalezorgwinkel.nl.

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline