Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Pulman Verbandschoenen

Als u het over verbandschoenen heeft dan heeft u het al snel over de Pulman verbandschoenen. Deze verbandschoen heeft zich al bewezen op de markt als 1 van de beste en meest praktische verbandschoen die er te krijgen is . De Pulman verbandschoen staat er om bekend een perfecte pasvorm te hebben en een erg goede loopzool die voor binnen en buiten geschikt is . Lees meer

7 resultaten

Als u het over verbandschoenen heeft dan heeft u het al snel over de Pulman verbandschoenen. Deze verbandschoen heeft zich al bewezen op de markt als 1 van de beste en meest praktische verbandschoen die er te krijgen is . De Pulman verbandschoen staat er om bekend een perfecte pasvorm te hebben en een erg goede loopzool die voor binnen en buiten geschikt is .

Pulman Verbandschoenen In Zijn Geheel Te Openen

De Pulman verbandschoenen zijn zowel aan de voorzijde en achterzijde te openen afhankelijk van het model met een rits of klittenband. Zo kunt u makkelijk in stappen en deze rustig weer dicht doen zonder dat u veel hoeft te wrikken met u voeten zodat het verband los laat of verschuift.

Geheel aanpasbaar

De Pulman Verbandschoenen zorgen ervoor dat u deze kunt instellen op dikke voeten in verband of gezwollen voeten. U bepaalt zelf hoe strak u deze dicht doet. veranderd uw situatie ? Dan is de schoen ook aanpasbaar aan de situatie.

Welke Maat Pulman Verbandschoenen Moet Ik Bestellen ?

U kunt bij de Pulman Verbanschoenen altijd u eigen maat bestellen, de schoen zijn al speciaal ontwikkeld voor dikke voeten of voeten in verband. Heeft u twee verschillende maten nodig ? Dan is dit ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden bij onze klantenservice. U kunt maar liefst van maat 35 t/m 52 bestellen afhankelijk van het model. Heeft u extreem dikke voeten dan is er ook nog de Pulman Space Extra ruime verbandschoen een goede optie .

Verschillende modellen en kleuren

Pulman heeft veel verschillende soorten modellen , maten en kleuren die u hier in deze categorie kunt vinden. Zo kunt u denken aan een hoog of laag model, een extra ruim model, een model met open teen of juist een hoge wreef met makkelijke sluiting.

Klantenservice

Heeft u vragen of wilt u graag advies over de Pulman verbandschoenen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Woont u in de buurt ? Dan kunt u ook altijd binnenlopen in onze showroom in Neede .

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

Terug naar Verbandschoenen - Verbandpantoffels
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline