Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Alle Verbandsloffen & Verbandschoenen

In deze categorie vind u al onze verbandschoenen en verbandsloffen, hier onder vind u een kleine uitleg wat de verschillen zijn tussen verbandschoenen en verbandsloffen. Lees meer

12 resultaten

In deze categorie vind u al onze verbandschoenen en verbandsloffen, hier onder vind u een kleine uitleg wat de verschillen zijn tussen verbandschoenen en verbandsloffen.

Verbandschoenen

Verbandschoenen hebben wij van het kwaliteits merk Pulman en deze zijn geschikt voor binnen en buiten en geheel te openen om makkelijk aan te doen. Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met dikke voeten in het verband of zeer dikke gezwollen voeten. De ruimte is instalbaar van hoe strak u de schoen dicht doet. Dit kan na verloop van tijd ook zelf anders worden afgesteld als de zwelling of het verband afneemt of juist toe neemt. De schoen geeft voldoende steun om dagelijks te gebruiken en ook buiten mee te lopen.

Verbandsloffen

Verbandsloffen van Dunlop hebben een wijde instap en zijn makkelijk aan te doen. Deze zijn geschikt voor licht gezwollen voeten of niet al te dikke voeten in verband maar worden ook toegepast als warmte pantoffel aangezien deze voor iedereen een makkelijke instap hebben. Ze zijn niet speciaal ontwikkeld voor voeten in verband en hebben dan ook geen instelmogelijkheden. Deze sloffen zijn alleen geschikt voor binnen en kunnen niet buiten worden gedragen om te lopen.

Terug naar Verbandschoenen - Verbandpantoffels
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!