Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Hoog-Laagbedden - Thuiszorg

3 resultaten

Optimale verzorging in een hoog-laag bed

Wij hebben verschillende soorten hoog-laag bedden in ons assortiment, ook wel een ziekenhuisbedden of zorgbedden genoemd. Maar de afwerking van onze bedden zijn zo luxe en vaak met hout afgewerkt dat die vergelijking eigenlijk niet meer op gaat. Een hoog-laag bed is niet alleen bijzonder comfortabel voor de gebruiker, maar heeft ook vele voordelen voor de verzorger. Naast het feit dat u als gebruiker vele lig- en zithoudingen kunt aannemen, wordt ook het in en uit bed stappen een stuk prettiger. Voor uw verzorger betekent een hoog/laag bed een uitkomst, omdat het bed omhoog gelift kan worden tijdens de verzorging, wat voor haar of hem minder belasting van de rug betekent.

Geweldig zit- en ligcomfort

Wilt u een hoog-laag bed kopen, dan adviseren wij u eens naar de Genua de Luxe te kijken. Dit meest verkochte elektrische hoog-laag bed is sierlijk afgewerkt en heeft alle benodigde functies die van een hoog-laag bed mogen worden verwacht. Het bed is zelfs uitgerust met een trendelbrug. De meeste hoog-laag bedden zijn verrijdbaar en kunnen in veel standen versteld worden. De rug kan overeind worden gezet zodat men ook tv kan kijken. Het voeteneind kan omhoog, zodat de knieholtes wat hoger kunnen liggen dan de rest.

Bent u geïnteresseerd in een tweedehands hoog-laag bed, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers kunnen voor u kijken of er op dat moment gebruikte hoog-laag bedden beschikbaar zijn. Een hoog-laag bed huren behoort helaas niet tot onze mogelijkheden.

Hoog-laag inbouwsysteem in uw eigen bed ombouw

Een andere optie is een Mediflex of een bed in bed systeem (bedlift). Bij deze systemen kunt u gewoon in u eigen ombouw blijven slapen en van de voordelen van een hoog-laag bed profiteren. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld naast elkaar wilt blijven slapen, terwijl een van u de behoefte heeft aan een hoog-laag bed. Hierdoor kunt u op dezelfde hoogte naast elkaar blijven slapen en ontstaat er een hoog-laag bed 2 persoons.

Slaapkamer accessoires en meubilair

Ook bij het hoog laag bed zijn special nachtkasjes en fijne warme hoesloze dekbedden beschikbaar.  Om uw slaapcomfort te verhogen is het ook goed de juiste matras te kiezen die past bij uw lichaam en wat u nodig heeft. Kiest u niet voor een hoog laag bed maar voor een speciale hooglaag lattenbodem die elektrisch bedienbaar is ? Dan kunt u deze plaatsen in een normaal seniorenbed of 2 persoons seniorenbed zodat u naast elkaar kunt blijven slapen. De keuze voor een juist hoofdkussen of juist misschien een wasbare onderlegger kan uw comfort zeker verhogen tijdens de nachtelijke uurtjes. Wilt u graag eten en drinken op bed dan is een bedtafeltje misschien wel; een uitkomst

Beter Slapen Voor Senioren ? Bekijk ons assortiment.

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Slapen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline