Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

(Zorg) Matrassen

Een matras is een belangrijk aspect voor lekker slapen. Een goede matras zorgt voor de juiste ondersteuning, heeft een goede ventilatie voor de ideale slaaptemperatuur en heeft hygiënische kenmerken. Het bedplassen volwassenen komt regelmatig voor. Een incontinentie matras is daarvoor een goede oplossing, evenals een urine matras of een waterdicht matras. Er zijn ook verscheidene bedbeschermers verkrijgbaar. Hieronder gaan we in op de verschillende matrassen in ons assortiment. Lees meer

5 resultaten

De verschillende eigenschappen van een goede matras

Een matras is een belangrijk aspect voor lekker slapen. Een goede matras zorgt voor de juiste ondersteuning, heeft een goede ventilatie voor de ideale slaaptemperatuur en heeft hygiënische kenmerken. Het bedplassen volwassenen komt regelmatig voor. Een incontinentie matras is daarvoor een goede oplossing, evenals een urine matras of een waterdicht matras. Er zijn ook verscheidene bedbeschermers verkrijgbaar. Hieronder gaan we in op de verschillende matrassen in ons assortiment.

Koudschuim Senioren matras

Een koudschuim matras past zich makkelijk aan uw slaaphouding en lichaam aan. Deze matrassen hebben een open celstructuur. Het hoofdbestanddeel van koudschuim is polyurethaan wat brandvertragend werkt.
De juiste benaming voor koudschuim is High Resillence (HR), oftewel schuim met hoge veerkracht. De open celstructuur ventileert goed en voert vocht af. Ventilatie is belangrijk voor u én de matras en bevordert de levensduur. Het vormen van een kuil komt bij een koudschuim matras niet voor. De kwaliteit van een koudschuim matras varieert van HR30 tot en met HR60. Wij verkopen alleen koudschuim matrassen met de hoogste kwaliteit HR60 die optimaal comfort bieden. De Soft en Medium varianten hebben betrekking op het lichaamsgewicht. Een Soft matras is geschikt tot een gewicht van 80 kilo en een Medium matras is geschikt vanaf 80 kilo. Onze matrassen zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar. Wij werken hoofdzakelijk met het kwaliteitsmerk Deron.

Pocketvering matras

De naam zegt het al: een pocketvering matras bestaat uit pocketveren die afzonderlijk verpakt zijn met een laag koudschuim bovenop en een laag koudschuim eronder. Deze zijn alleen in het midden met elkaar verbonden en kunnen apart van elkaar reageren op het gewicht van het lichaam. Hierdoor geven ze ondersteuning daar waar dit nodig is. Hoe groter de dichtheid van de pocketveren, hoe beter de ondersteuning. Een pocketveer matras verhoogt het slaapcomfort en voert makkelijk vocht af. De lucht kan makkelijk tussen de veren door komen, waardoor de matras lekker koel blijft in de zomer. De matrassen zijn leverbaar in verschillende maten en zijn zowel als eenpersoons matras als tweepersoons matras leverbaar.

Traagschuim matras

Draait u veel voordat u in slaap valt? Een medisch matras (ad matras) kan dit voorkomen en zorgen dat u een goed nachtrust krijgt.
Een goede matras die draaien tegen gaat is een traagschuim matras. Deze matras past zich makkelijk aan uw lichaam aan en zakt iets in naar de vorm van uw lichaam. Het schuim neemt zijn originele vorm weer aan als u opstaat.

Anti decubitus senioren matras

Als u langdurig bedrust moet houden is een goede anti decubitis matras aan te bevelen om doorliggen te voorkomen. We hebben verschillende anti decubitus matrassen in ons assortiment. Een alternatief is een oplegmatras. U kunt deze boven op uw eigen matras leggen om doorliggen te voorkomen.

Ook op zoek naar een seniorenbed ?

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Slapen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!