Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Bedbodems / Lattenbodems

Wij bieden zowel elektrische lattenbodems en elektrische bedbodems als vaste lattenbodems. Hieronder leest de onderlinge verschillen tussen een verstelbare lattenbodem of verstelbare bedbodem en een elektrische lattenbodem. Lees meer

3 resultaten

Een lattenbodem of bedbodem van topkwaliteit

Bij de Totale Zorgwinkel hebben wij uitsluitend de beste lattenbodems, ook wel bedbodems genoemd, van Nederlands fabricaat. Zo bent u verzekerd van goede service en de juiste informatie.
Wij bieden zowel elektrische lattenbodems en elektrische bedbodems als vaste lattenbodems. Hieronder leest de onderlinge verschillen tussen een verstelbare lattenbodem of verstelbare bedbodem en een elektrische lattenbodem.

Andere mogelijkheden voor het slapen op seniorenbedden

De vaste lattenbodem

Een vaste lattenbodem bestaat uit een vlakke constructie met 28 veerlatten. Deze latten kunt u door middel van een schuifsysteem op hardheid instellen. De meest voorkomende maat is een lattenbodem 90×200 cm. U kunt echter ook voor een andere maat kiezen, bijvoorbeeld:

lattenbodem 70×200 cm;
lattenbodem 80×200 cm;
lattenbodem 140×200 cm;
lattenbodem 160×200 cm.

Van de maat 90×200 cm hebben wij alle soorten, dus ook de elektrische verstelbare lattenbodems, op voorraad.

Verstelbare lattenbodems

Al onze verstelbare lattenbodems zijn elektrisch en met een handbediening uitgerust.
De meest bekende is de elektrische lattenbodem die de normale bedbodem vervangt, zoals ook de vaste lattenbodem dit doet. U kunt de rugleuning en het voetengedeelte onafhankelijk van elkaar in elke gewenste stand positioneren.
De Mediflex lattenbodem is daarnaast ook voorzien van een hoog laag stand. U kunt het bed automatisch in een hoge of lage stand zetten. Dit is erg prettig als u lastig in en uit bed kunt stappen, maar ook goed voor de rug van uw verzorger. Voordeel van deze bodem is ook dat u deze in een tweepersoons bed kunt plaatsen, zonder dat de bedbodem van uw partner moet worden aangepast. U kunt gewoon samen naast elkaar op dezelfde hoogte slapen.

Hoog-Laag Lattenbodem

Een bed in bed systeem werkt hetzelfde als de Mediflex elektrische lattenbodem. Dit systeem rust echter niet op uw eigen bed, maar staat zelfstandig op de grond. Dit hoog laag bed wordt ook wel bedlift genoemd, omdat dit bed vooral wordt gekozen voor de liftfunctie. Ook hier kunt u de latten instellen op de hardheid. De afstandsbediening hangt naast het bed en is zo altijd binnen handbereik.

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Slapen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!