Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Hoesloze dekbedden

Onze hoesloze dekbedden worden gemaakt door EHS (Eenvoudig Hygiënisch Slaapsysteem), een Nederlandse fabrikant met een jarenlange ervaring in de gezondheidszorg. De hoesloze dekbedden zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren waarbij geen dekbedovertrek meer nodig is. Lees meer

3 resultaten

De vele voordelen van een hoesloos dekbed

Onze hoesloze dekbedden worden gemaakt door EHS (Eenvoudig Hygiënisch Slaapsysteem), een Nederlandse fabrikant met een jarenlange ervaring in de gezondheidszorg. De hoesloze dekbedden zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren waarbij geen dekbedovertrek meer nodig is.
Een dekbed zonder hoes is ideaal voor mensen met een allergie of astma. Het dekbed kan gewassen worden op 90 graden en is ook geschikt voor de droger en ideaal tegen huisstof. Het bed is weer snel en makkelijk op te maken.
De dekbedden zijn geschikt voor alle seizoenen. Het bestaat uit een basis dekbed en een bovendekbed, die makkelijk aan elkaar vast te maken zijn doormiddel van klittenband. Zowel het basis dekbed als het bovendekbed hebben een vaste overtrek.
Het bovendekbed bestaat uit polyesterkatoen aan de onderkant en aan de bovenkant een Trevira CS die brandvertragend werkt. Het basis dekbed bestaat uit katoen.
De vulling is zeer goed isolerend en dun en bestaat uit polyester dat brandvertragend en voor gecomprimeerd is. Dit betekent dat de vulling zijn vorm ook na veelvoudig wassen behoudt.

Voordelen van een hoesloos dekbed

  • Makkelijk op te maken, op een seniorenbed of hoog-laagbed
  • Keuze uit veel  hippe designs
  • De vulling en stoffen geven geen allergische reactie
  • De stoffen zijn voorzien van een label  Oko-Tex 100, u bent er hiermee verzekerd dat er geen schadelijke stoffen in het dekbed verwerkt zitten
  • Eenvoudig te delen, bij warm weer kan eenvoudig een deel verwijderd worden
  • Makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld een boot of de camping en na die tijd weer simpel te wassen.

Algemene gegevens basis dekbed

Afmeting: 145 cm x 240 cm, incl. omslag van circa 40 centimeter, met instopstrook
Tijk: 100% katoen, kleur crème
Vulling: 100% brandvertragend polyester 100 gr/m2

Algemene gegevens boven dekbed en all season dekbed

Afmeting: 145 cm x 240 cm met instopstrook
Tijk: Bovenkant kleur naar keuze brandvertragend Trevina CS, onderkant polyester katoen crèmekleur
Vulling: 100% polyester 150 gr/m2 brandvertragend

Uw specialist op het gebied van ouderen slaapcomfort

Buiten de mooie en makkelijke dekbedden , kunnen wij u ook zeer goed adviseren en andere hulpmiddelen voor uw slaapkamer. Denk hierbij aan slaapkamermeubilair zoals nachtkastjes en kasten die bij passend zijn bij onze seniorenbedden, zowel de 1 als 2 persoons seniorenbedden. Op het gebied van matrasbescherming kunnen wij u goed adviseren in verschillende opties en onderlegger voor uw matras.  Wilt u advies en welke bed of lattenbodem het beste bij u past of bent u opzoek naar een bedleestafeltje ? Onze adviseurs beantwoorden uw vragen graag en denken met u mee.

Ander mogelijkheden en hulpmiddelen voor het slapen

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Slapen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline