Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Bedtextiel & Hoofdkussens

Besparen op bedtextiel is geen goede keuze. Bij de Totale Zorgwinkel hebben wij beddengoed van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. U kunt het bedtextiel online bestellen, zodat u de volgende dag al kunt genieten van uw nieuwe aankoop. Lees meer

13 resultaten

Goedkoop bedtextiel van hoge kwaliteit

Besparen op bedtextiel is geen goede keuze. Bij de Totale Zorgwinkel hebben wij beddengoed van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. U kunt het bedtextiel online bestellen, zodat u de volgende dag al kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

Matrasbeschermers

Zowel wasbare matrasbeschermers als wegwerp onderleggers voor de gehele matras of voor delen hebben wij in ons assortiment voor zeer scherpe prijzen

Behaaglijke dekbedden en gladde lakens

Een goed dekbed zorgt ervoor dat u prettig en bij een comfortabele temperatuur slaapt. En dat is precies wat het M Line 4 seizoenen dekbed doet. Overigens hebben wij ook hoesloze dekbedden Maar het comfort van het onderlaken is ook van belang. Wij hebben glijlakens in ons assortiment die weerstand bij het draaien of veranderen van positie in bed opheffen. Matrasbeschermers, onderleggers en bedzeiltjes zijn een ideale oplossing voor overmatig transpireren of incontinentie problemen. Het materiaal ademt wel, maar laat geen vocht door. Er zijn ook kussenslopen van dit bijzondere materiaal te koop.

Het beste hoofdkussen voor de perfecte ondersteuning van uw hoofd

We hebben verschillende soorten hoofdkussens in ons assortiment, waaronder de beste hoofdkussens van M-line. Deze kwaliteitskussens zijn gevuld met visco-elastische vlokken. Hierdoor gaat de vulling niet aan elkaar plakken en zakt het kussen niet door. Het kussen ventileert goed en kan daardoor makkelijk vocht afvoeren. Een goed hoofdkussen is de M-Line Athletic en het M-line Wave. Zo’n hoofdkussen kopen is zeer geschikt voor mensen met nekklachten. Een hoofdkussen nekklachten is zowel een ergonomisch hoofdkussen als een orthopedisch hoofdkussen. Een donzen hoofdkussen, een latex hoofdkussen of een traagschuim hoofdkussen hebben allemaal hun eigen kenmerken.

Ergonomische kussens voor nek, rug, benen en knieën

Er zijn allerlei kussens die speciaal voor de ondersteuning van een lichaamsdeel zijn vervaardigd. U kunt hierbij denken aan een beengoot of een verhoging voor uw onderbeen. Met een matras tiller kunt u het hoofdeinde van uw matras verhogen. De bedrelaxer ondersteunt uw rug tijdens het lezen maar kan ook uw hoofd hoger laten liggen als u een nekhernia of ademhalingsproblemen heeft. Een nekkussen helpt u bij het recht houden van uw nek en hoofd terwijl u zit.
Het Theraline voedingskussen, ook wel positioneringskussen of hoefijzerkussen genoemd, is voor multifunctioneel gebruik. U kunt het kussen bijvoorbeeld gebruiken voor borstvoeding, positionering en voor ontspanning. Bij het voedingskussen kunnen verschillende soorten hoezen worden geleverd.

Warmte sokken van Peter Angora

Heeft u vaak last van koude voeten? Dan zijn de sokken van Peter Angora een uitkomst. De sokken van Angorawol zijn zeer warm en comfortabel om te dragen. De sokken zijn uitgevoerd met en zonder anti-slip print.

Terug naar Slapen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!