Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Nachtkastjes

Een nachtkastje speciaal gemaakt in de stijl van uw seniorenbed geeft een mooi universele uitstraling aan uw slaapkamer. Nachtkastjes voor seniorenbedden zijn in verschillende opties verkrijgbaar. Zo kunt u denken aan een nachtkastje met laden, of met deuren of juist met een open vak. Voor hoog laagbedden zijn er speciale hoge nachtkastjes met een een uitklapbaar dienblad zodat u ook kunt eten of drinken op bed en de eerste benodigdheden altijd bij de hand hebt. Lees meer

6 resultaten

Nachtkastjes voor seniorenbed of hoog laag nachtkastje

Een nachtkastje speciaal gemaakt in de stijl van uw seniorenbed geeft een mooi universele uitstraling aan uw slaapkamer. Nachtkastjes voor seniorenbedden zijn in verschillende opties verkrijgbaar. Zo kunt u denken aan een nachtkastje met laden, of met deuren of juist met een open vak. Voor hoog laagbedden zijn er speciale hoge nachtkastjes met een een uitklapbaar dienblad zodat u ook kunt eten of drinken op bed en de eerste benodigdheden altijd bij de hand hebt.

Combinaties met uw seniorenbed

Alle kledingkasten, commodes en nachtkastjes zijn in veel verschillende kleuren en maten leverbaar. Het mooist is het als u voor dezelfde kleur kiest als uw senioren bed, zodat uw slaapkamer er als één mooi geheel uitziet. Uiteraard kunt u de meubels ook los van elkaar bestellen.

Altijd passende oplossingen

Een populair product is het nachtkastje Ruby. Dit nachtkastje met dienblad is speciaal ontworpen voor bij een hoog-laagbed. Het nachtkastje is makkelijk verplaatsbaar door de zwenkwielen. Het dienblad kan eenvoudig in en uit worden geschoven en de laden en deurtjes kunnen van alle kanten worden bereikt.
Ook bedleestafeltjes zijn handige meubeltjes. U kunt ze ook als bijzettafeltje gebruiken, zodat u uw spulletjes altijd binnen handbereik heeft. Deze vind u in de categorie bed toe behoren

Wilt u uw slaapkamer optimaal indelen en hier een hoog gebruikersgemak van hebben dan is het goed om eens na de matras van uw bed en de bedbodem te kijken. Zo kunt u zorgen dat u de beste ondersteuning krijgt die uw lichaam nodig heeft tijdens de nachtrust. Ook als u langer op bed ligt zijn hier speciale matrassen voor. Om het gemakkelijk te maken zijn er ook speciale hoesloze dekbedden die in het geheel in de wasmachine kunnen en uw bed dus niet op gemaakt hoeft te worden.  Een glijzeil of wasbare onderlegger kan een goede hulp zijn voor de thuiszorg om u te helpen draaien in bed en zo doorlig plekken te voorkomen. Zo zijn er veel verschillende hulpmiddelen die u in de slaapkamer kunt gebruiken.

Seniorenbedden + Mogelijkheden

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Slapen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!