Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Bedpapegaai / Bedheffer

Hier vind u verschillende oplossingen om een bed papegaai of bedheffer plaatsen bij uw bed te plaatsen . Lees meer

2 resultaten

Bedpapegaai / Bedheffer

Hier vind u verschillende oplossingen om een bed papegaai of bedheffer plaatsen bij uw bed te plaatsen . Zo kunt u denken aan een papegaai voor uw hoog-laagbed of een bedheffer die u compleet op voet onder uw seniorenbed schuift. Ook is er een speciale papegaai die u met een houder in de muur plaatst en zo boven uw bed hangt. De hendel met de driehoek waar u zich aan optrekt is in lengte verstelbaar zodat u deze makkelijk op hoogte kunt hangen.

Wat doet een bedpapegaai voor bij het bed of Bedheffer ?

Een bedpapegaai of bedheffer zorgt ervoor dat u zelfstandig rechtop kunt komen in bed of u om kunt draaien door hulp van de papegaai. Het hulpmiddel hangt boven uw bed zodat u hier zelf altijd makkelijk bij kunt. Aan de bedheffer hangt een triangel handgreep die u goed kunt vastpakken en u zichzelf een stukje mee omhoog kunt trekken om rechtop te komen of u te verleggen.

Welke Soorten Bedheffer / Bedpapegaai zijn er ?

Er zijn verschillende soorten bedpapegaai en bedheffers afhankelijk van uw bed en soort bevestiging. Zo heb je een bedheffer die je op een stevige H voet onder je bed kunt plaatsen zonder montage, een bedheffer die je met een houder op de muur plaatst en een bedpapgaai die je in de voor bestemde koker in het hoog-laag plaatst. Ook is er een papegaai die je in het plafond montereerd.

Andere Hulpmiddelen voor in bed

 

Terug naar Slapen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline