Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Douche en toilet toebehoren

Een frisse douche nemen of een verkwikkend bad is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Ook de gang naar het toilet kan problemen opleveren. Wij hebben talloze handige hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u toch zelfstandig uzelf kunt verzorgen. Lees meer

14 resultaten

Douche en toilet hulpmiddelen

Een frisse douche nemen of een verkwikkend bad is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Ook de gang naar het toilet kan problemen opleveren. Wij hebben talloze handige hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u toch zelfstandig uzelf kunt verzorgen.

Douchen met een arm of een been in het gips

Het is een hele onderneming om lekker onder de douche te gaan als u een arm of been in het gips heeft. Gelukkig zijn er beschermhoezen die ervoor zorgen dat uw gipsverband droog blijft. De producten van Aqua Shield kunt u natuurlijk ook gebruiken bij het drooghouden van verbanden of wonden aan armen of benen.

Hulp bij het wassen of douchen

Een rugspons, badspons of een lichaamspons is een handig hulpmiddel bij het wassen. Er zijn ook teenwassers die ontworpen zijn voor mensen die zich beperkt kunnen bewegen. Net als de sponzen zijn ze voorzien van een steel, zodat u zich niet hoeft te buigen. Met de vochtige washandjes van Aqua kunt u uw lichaam of uw haar wassen zonder water. Dit is handig als u actief in de buitenlucht heeft gesport of gerecreëerd en u zich even op wilt frissen. De washandjes zijn ook uitermate geschikt voor mensen die bedlegerig zijn. De haren in bed wassen kan met de opblaasbare haarwasbak.

Handige hulpmiddelen voor het gebruik van het toilet

Wij hebben verschillende ondersteken en urinaals in ons assortiment al dan niet in combinatie met een ondersteek of po. Daarnaast zijn er verscheidene hygiëne zakken die lichaamsvloeistoffen opvangen. Het voordeel is dat u deze zakken daarna kunt weggooien en u dus minder hoeft schoon te maken, minder kans op lekkage heeft en geen last heeft van vervelende geurtjes. Kunt u wel gebruik maken van het toilet, maar is de toiletzitting te smal voor u, dan is er een toiletbril met een extra groot zitvlak. Heeft u een toiletbeugel naast uw toilet? Hiervoor zijn er toiletrolhouders beschikbaar die u hieraan kunt bevestigen.

Hulpmiddelen voor de badkamer en toilet

Veilig een bad nemen

Een badplank helpt u bij het in en uit bad stappen. Een badopstapje kan u hierbij ook van dienst zijn. Onder het menu anti-slip vindt u verscheidene producten die glij- en valpartijen in de badkamer voorkomen.

Klantenservice

Het overgrote deel van de bad en douche producten zijn voorradig en te bekijken in onze thuiszorgwinkel in Neede. Wilt u graag persoonlijk advies over een desbetreffend product, maar bent u niet in staat ons in Neede te bezoeken, bel of mail ons met u vraag. Ons telefoonnummer is 0545-296 368 en ons mailadres info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Douche & Toilet
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline