Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Een solide douchekruk, douchestoel of toiletstoel

De badkamer is een van de onveiligste ruimtes in een woning. Er vinden veel glij- en valpartijen plaats door de gladde vloer. In onze webshop vindt u vele hulpmiddelen om vallen te voorkomen in zowel de badkamer als het toilet. Veilig douchen kunt u alleen als u voldoende ondersteuning heeft tijdens het douchen. U kunt dit creëren met een douchekruk of douchestoel, zodat u zich zittend kunt wassen. Bij de Totale Zorgwinkel hebben wij vele soorten krukken en stoelen die stabiel zijn en veilig in gebruik. Zowel de toiletstoel als de toiletverhoger zorgen ervoor dat u op het toilet kunt plaatsnemen op een voor u ingestelde hoogte. Kiest u voor een toiletstoel, dan kunt u deze overal plaatsen. Zo heeft u altijd een toilet binnen handbereik. Toiletverhogers worden geplaatst op het bestaande toilet. Dit betekent dat u mobiel genoeg moet zijn om u te verplaatsen.

Houvast met een wandbeugel, toiletbeugel of anti slip maatregel

Wij bieden verschillende soorten beugels die u helpen op te staan van het toilet, maar ook kunnen dienen als ondersteuning onder de douche of in het bad. De beugels zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De oude en vertrouwde antislip mat voor de badkamer doet nog steeds uitstekend werk. Er zijn echter ook andere producten die u voor uitglijden behoeden. Handige antislip strips bijvoorbeeld of de antislip spray.

Douche en toilet toebehoren

Douchen wordt een stuk makkelijker met onze douche hulpmiddelen. Makkelijke sponsen met steel zorgen dat u overal bij kunt. Heeft u uw arm of been in het gips, dan blijft deze droog met een beschermhoes. Wassen zonder water kan met de handige wegwerp washandjes van Aqua. Voor op het toilet zijn de toiletrolhouders die u kunt bevestigen aan uw toiletbeugel erg praktisch.

Badliften zijn een uitkomst voor mensen die het moeilijk vinden in en uit bad te stappen, maar wel graag in bad gaan. Met een badlift zakt u rustig in bad en wordt u er ook weer uitgetild. Wij hebben verschillende badliften in ons assortiment die u ook kunt uitbreiden met extra opties.

Een prettige oplossing voor gebruik in rolstoel of in bed: het urinaal

Een urinaal is een fijne oplossing voor mensen die niet uit bed kunnen komen om het toilet te bezoeken. Er zitten verschillen tussen een urinaal voor mannen en een urinaal voor vrouwen. Er zijn verscheidene soorten, zoals een opvouwbare versie welke makkelijk is mee te nemen. Of zakjes die lichaamsvloeistoffen omzetten in gel, zodat lekkage wordt voorkomen.

Klantenservice

Het wordt als bijzonder prettig ervaren als u in staat bent zelfstandig een douche te nemen of naar het toilet te gaan. Bent u op zoek naar een hulpmiddel dat u niet op onze website vindt, bel dan met onze klantenservice op telefoonnummer 0545-296 368 of mail naar info@totalezorgwinkel.nl. Wij gaan kijken of wij u alsnog kunnen helpen.

Bekijk onze hulpmiddelen douche & toilet per categorie

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline