Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Carebag Hygiëne wegwerp zakken

Carebag hygiene wegwerpzakken zijn stevige zakken met een gelvulling die vloeistof dik maakt en zo makkelijk dichtgeknoopt en weg gedaan kan worden. Lees meer

3 resultaten

Carebag Hygiëne wegwerp zakken

Carebag hygiëne wegwerpzakken zijn stevige zakken met een gelvulling die vloeistof dik maakt en zo makkelijk dichtgeknoopt en weg gedaan kan worden. De worden ingezet om Urine en ontlasting in op te vangen om de toiletemmer of ondersteek schoon te houden. Een Carebag absorbeert de geuren zoveel mogelijk. De Carebag wegwerp urinaal voor mannen is voor gebruik om in te plassen en heeft hier een speciale opening voor. Deze is makkelijk vast te houden en na die tijd dicht te knopen en weg te werpen. De gelkorrels zorgen voor een dikkere vloeistof zodat de urine er niet uit kan lopen.

Welke Carebag zakken zijn er ?

Carebag heeft de volgende hygiëne wegwerpzakken op de markt gebracht :

  • Carebag Toiletstoel zakken wegwerp
  • Carebag Toiletzakken wegwerp
  • Carebag wegwerp urinaal man wegwerp
  • Carebags postoel wegwerp
  • Carebag ondersteek wegwerp

Carebag wegwerpzakken 20 stuks

De carbag wegwerp zakken worden geleverd per 20 stuks en zijn de beste hygiëne zakken die erop de markt verkrijgbaar zijn. Wist u dat buiten het gebruik in huis deze ook veel op de camping in de caravan of camper worden toegepast ? Zo houd u de toilet schoon en netjes.

Aanpassing douche & Toilet

Terug naar Douche & Toilet
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline