Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Toiletstoelen

Een toiletstoel is zeer gewenst als u slecht ter been bent en er bijvoorbeeld in de nacht uit moet en niet in het donker wilt lopen. Een toiletstoel plaatst u overal waar u wilt en geeft veel steun bij het opstaan en gaan zitten. Er zijn verschillende soorten toiletstoelen zoals een toiletstoel met vaste hoogte of een stoel die in hoogte verstelbaar is Lees meer

9 resultaten

Een toiletstoel koopt u eenvoudig bij de Totale Zorgwinkel

Een toiletstoel is zeer gewenst als u slecht ter been bent en er bijvoorbeeld in de nacht uit moet en niet in het donker wilt lopen. Een toiletstoel plaatst u overal waar u wilt en geeft veel steun bij het opstaan en gaan zitten. Er zijn verschillende soorten toiletstoelen zoals een toiletstoel met vaste hoogte of een stoel die in hoogte verstelbaar is . Zo zijn er ook douche en toilet stoel combinaties die verrijdbaar zijn en is er ook een verrijdbare toiletstoel. Bij het maken van een transfer op een toiletstoel kan het handig zijn dat u hier een toiletbeugel aan de wand plaatst zodat u optimale steun en stabiliteit heeft.

Van eenvoudige toiletstoel tot een verrijdbare douche toiletstoel

Een toiletstoel is een ideaal hulpmiddel, als u bijvoorbeeld boven geen toilet heeft en moeite heeft om ’s nachts de weg naar beneden te bewandelen. De toiletstoel kunt u dan bij u in de slaapkamer plaatsen of in de hal. Wij hebben toiletstoelen van hoogwaardige kwaliteit die u veel comfort en veiligheid bieden. Zoekt u alleen een douchekruk ? Dan vind u deze op onze pagina speciaal voor douchekrukken

Er zijn verschillende soorten toiletstoelen:

Toiletstoel TZ is een stevige en veilige toiletstoel meet een hoog zitcomfort. De toiletstoel is makkelijk schoon te houden en is zeer stabiel. De toiletstoel TZ is ook in een in hoogte verstelbare uitvoering te verkrijgen. Douche- en toiletstoel Etac biedt u alle gemakken van een toiletstoel maar is ook als douchestoel te verkrijgen. De verrijdbare douche toiletstoel is ook zonder po over een bestaand toilet heen te zetten. Een verrijdbare toiletstoel heeft dezelfde voordelen als een vaste toiletstoel maar is door de wielen makkelijk te verplaatsen.

Andere Hulpmiddelen Voor De Toilet

Wilt u liever geen toiletstoel op de slaapkamer of gang ? Dan zijn er natuurlijk ook nog ander opties . Wilt u urineren in bed ? Dan is een urinaal of ondersteek  een uitkomst. Liever toch gewoon naar het toilet ? Een toiletverhoger zorgt dan voor een makkelijke transfer. Zorgt u wel dat u een antislip mat op de vloer heeft liggen ?

Klantenservice

Voor hulpmiddelen voor het toilet bent u bij de Totale Zorgwinkel aan het goede adres. Bent u op zoek naar een specifiek hulpmiddel, neem dan gerust contact met ons op. Wij proberen u alsnog te helpen. U kunt ons bereiken op telefoon 0545-296 368 of info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Douche & Toilet
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!