Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Toiletverhogers

Een toiletverhoger zorgt ervoor dat u weer gemakkelijk kunt opstaan van uw toilet. Een toiletverhoger wordt op het toilet bevestigd. Ze zijn er in verschillende hoogtes, afhankelijk van uw lichaam. Lees meer

9 resultaten

Toiletverhoger

Een toiletverhoger zorgt ervoor dat u weer gemakkelijk kunt opstaan van uw toilet. Een toiletverhoger wordt op het toilet bevestigd. Ze zijn er in verschillende hoogtes, afhankelijk van uw lichaam. De hoogtes variëren van 5 tot 15 cm verhoging. De standaard verhoging is vaak 10 cm. Ook zijn er speciale zachte toiletverhogers voor mensen met een gevoelige huid of gevoelige botten.

Toiletverhoger of toiletoverzet

Ook is er een toiletoverzet verkrijgbaar die u in het geheel over het toilet zet, waarvan de hoogte eenvoudig in verschillende stappen kan worden verhoogd. Het toiletoverzet is standaard voorzien van twee armleuningen die u een goede steun geven bij het opstaan en gaan zitten op het toilet.

Toiletverhoger met armleuningen

Ook is er de mogelijkheid om een toiletverhoger met armleuningen te kopen. Deze kunt u in 3 hoogtes stellen op uw toilet en is meteen voorzien van armleuningen. Zo hoeft u geen extra toiletbeugel of wandbeugel aan de muur van uw toiletruimte te bevestigen.

Terug naar Douche & Toilet
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!