Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Toiletverhoger Met Armleuningen

Een toiletverhoger met armleuningen is handig met het gaan zitten en weer opstaan van het toilet. De armleuningen zijn vaak opklapbaar en bieden de juiste steun bij het maken van de transfer. Lees meer

4 resultaten

Toiletverhoger Met Armleuningen

Een toiletverhoger met armleuningen is handig met het gaan zitten en weer opstaan van het toilet. De armleuningen zijn vaak opklapbaar en bieden de juiste steun bij het maken van de transfer. Sommige toiletverhogers met armleuningen zijn ook in hoogte verstelbaar zodat u zelf de ideale verhoging in kunt stellen. Onze toiletverhogers met armleuningen worden compleet met deksel geleverd en dien op het porselein van de wc gemonteerd te worden. Dit is zonder boren of gedoe en kan vaak gewoon in de huidige gaten in het porselein van uw toilet.

Armleuningen op een toiletverhoger

Door een toiletverhoger met armleuningen kunt u gemakkelijk opstaan. Omhoog drukken is immers makkelijker dan optrekken aan een wandbeugel en kost gewoon minder kracht. Ook worden u gewrichten veel minder belast met het omhoog drukken dan het optrekken.

Toiletverhoger Met Armleuningen – Instelbare Hoogte

Sommige van onze toiletverhogers met armleuningen kunnen in hoote worden gesteld op uw bestaande toilet. Zo kunt u zelf goed bepalen wat de beste verhoging is voor u . Het fijne eraan is dat als uw situatie veranderd u de hoogte ook weer gewoon kunt aanpassen zonder veel gedoe. Zo heeft u uw toiletverhoger altijd aangepast op uw situatie en koopt u een toiletverhoger met armleuningen voor de lange termijn.

Reinigen Toiletverhoger Met Armsteunen

Een toiletverhoger met armsteunen of een toiletoverzet zijn eenvoudig en makkelijk te reinigen. Een toiletoverzet haalt u zo van uw toilet af om deze met een normaal schoonmaakmiddel te reinigen. Een toiletverhoger ligt aan de bevestiging of u deze er helemaal af kunt halen of dat u deze schoon maakt terwijl deze op de toilet zit. In beide gevallen kunt u dit doen met normaal schoonmaakmiddel , net zoals u uw toilet reinigt.

Andere Soorten Toiletverhogers

 

Terug naar Toiletverhogers
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline