Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Alle Toiletverhogers

Hier vind u een overzicht van al onze toiletverhogers in ons assortiment. Al deze toiletverhogers zijn door ons geselecteerd op kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Lees meer

11 resultaten

Alle Toiletverhogers

Hier vind u een overzicht van al onze toiletverhogers in ons assortiment. Al deze toiletverhogers zijn door ons geselecteerd op kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Door onze 15 jaar ervaring in hulpmiddelen hebben wij een goed onderscheid kunnen maken in merken en types toiletverhogers die van de beste kwaliteit zijn voor scherpe prijzen. Zowel online als in onze showroom hebben wij onze toiletverhogers op voorraad.

Onderscheid In Toiletverhogers

Hoogte toiletverhogers

Onze toiletverhogers zijn in verschillende maten leverbaar afhankelijk van de hoogte van uw toilet en wat u nodig heeft. De meest voorkomende hoogte is 10 cm . Ook zijn de meeste toiletverhogers leverbaar in 5 of 15 cm. Kiest u voor een toiletverhoger met armleuningen ? Dan zijn deze ook vaak nog verstelbaar en in verschillende hoogtes zelf te stellen.

Toiletverhoger met deksel

Een toiletverhoger kunt kiezen met of zonder deksel . Sommige modellen worden al helemaal compleet met deksel geleverd.

Schoonmaken toiletverhoger

De meeste toiletverhogers zijn eenvoudig op en af de toilet te klikken , ideaal als u ook onder de toiletverhoger de wc wilt schoonmaken.

Terug naar Toiletverhogers
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!