Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Toiletverhoger Etac

Etac staat al jaren bekend om zijn optimale kwaliteit en ontwerpen met het oog op de gebruiker. Een toiletverhoger Etac zorgt dan ook voor een hoog gebruikers comfort en gemak en een lange levensduur. Lees meer

7 resultaten

Toiletverhoger Etac

Etac staat al jaren bekend om zijn optimale kwaliteit en ontwerpen met het oog op de gebruiker. Een toiletverhoger Etac zorgt dan ook voor een hoog gebruikers comfort en gemak en een lange levensduur. Teven zijn hun producten makkelijk te reinigen en worden zowel voor privé als professioneel gebruik ingezet . Door hun diversiteit in toiletverhogers heeft u keuze uit verschillende oplossingen en kunt zo goed bekijken welke toiletverhoger Etac bij u past.

 Etac Beste Toiletverhoger Verkrijgbaar

Als u opzoek gaat naar een toiletverhoger dan zult u veel soorten tegenkomen en vraagt u zich af wat nu goed en stevig is en wat niet . Natuurlijk worden deze ook in veel verschillende prijscategorieën aangeboden. De Etac toiletverhogers zijn wat hoger in prijs maar ook van de hoogste kwaliteit zodat deze ook op langere termijn duurzaam zijn en goed en stevig blijven zitten. Ook de bril zelf is van hoogwaardig materiaal wat stevig en veilig is . De Hi-Loo toiletverhoger wordt met 4 klemmen vastgeklemd die zeer makkelijk te stellen zijn en niet zo snel afbreken als de 2 klemmen op een standaard toiletverhoger. Ook de ergonomie en de zit is uitvoerig bestudeerd zodat deze comfortabel aanvoelt als u hier op gaat zitten. De Etac toiletverhoger past ook in 99 % van de gevallen op elk toilet.

Verschillende Uitvoeringen Etac Toiletverhoger

Er zijn verschillende soorten en uitvoeringen van de Etac toiletverhoger. Zo heeft u de :

  • Etac Hi-Loo toiletverhoger met of zonder deksel
  • Etac My-Loo toiletverhoger met of zonder deksel
  • Etac supporter toiletbril met armsteunen
  • Etac My-loo vast gemonteerde toiletverhoger met armsteunen en deksel
  • Etac Swift toiletoverzet
  • Etac Commode toiletoverzet, douchestoel en toiletstoel in 1

Een ruime keuze in toiletverhogers

Terug naar Toiletverhogers
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!