Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Slapen

Een goede nachtrust is belangrijk om de volgende dag weer energiek en fit te zijn. Soms vraagt dat om aanpassingen aan uw huidige slaapkamermeubilair. Wij hebben een breed assortiment aan meubilair en hulpmiddelen die lekker slapen mogelijk maakt. Van hoesloos dekbed tot seniorenbed en van lattenbodem tot ergonomische hoofdkussens. Een overzicht. Lees meer

Alles voor lekker slapen bij de Totale Zorgwinkel

Een goede nachtrust is belangrijk om de volgende dag weer energiek en fit te zijn. Soms vraagt dat om aanpassingen aan uw huidige slaapkamermeubilair. Wij hebben een breed assortiment aan meubilair en hulpmiddelen die lekker slapen mogelijk maakt. Van hoesloos dekbed tot seniorenbed en van lattenbodem tot ergonomische hoofdkussens. Opzoek naar een seniorenbed op wielen ? Een overzicht.

Van aangepast bed tot slaapkamer meubilair

Het in en uit bed stappen is de lastigste beweging als u bedrust nodig heeft. Een normaal bed is laag en ontziet uw rug niet. Een seniorenbed lost dit probleem voor u op, omdat zo’n bed een comfortabele hoogte heeft. Met bijpassend slaapkamer meubilair, zoals een nachtkastje of bijvoorbeeld een commode, kunt u een slaapkamer prachtig inrichten. Bij een hoog laag bed kunt u de ideale hoogte elektrisch instellen. Er is een bijpassend nachtkastje verkrijgbaar die u als bijzet- of leestafeltje kunt gebruiken.

Lattenbodems en (zorg) matrassen

De lattenbodem is een belangrijk onderdeel van uw bed, net als uw matras. Deze zorgen er gezamenlijk voor dat u comfortabel ligt. Er zijn vaste en elektrisch verstelbare lattenbodems. Bij de elektrische versie kunt u uw hoofd- en voeteneinde in hoogte instellen.
Een goede matras ondersteunt, ventileert en voert vocht af. Wij hebben verschillende soorten matrassen met allemaal hun eigen unieke eigenschappen. Op de pagina zorg matrassen leest u er alles over.

Bedtextiel zoals hoofdkussens en hoesloze dekbedden

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor een type hoofdkussen. Bij de Totale Zorgwinkel hebben wij in ons assortiment bedtextiel verschillende soorten kussens die allemaal de perfecte ondersteuning bieden voor uw hoofd. Maar ook ergonomisch gevormde kussens voor ondersteuning van uw ledematen, nek en rug.
Dekbedden zonder hoes hebben grote voordelen. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet op de pagina hoesloze dekbedden.

Pas uw bed aan met onze bed toebehoren

Onder de categorie bed toebehoren vindt u allerlei artikelen die uw verblijf in bed prettig maken. Bedverhogers, ruggensteunen, bedtafeltjes of bijvoorbeeld een opklapbaar bedhek: u vindt ze allemaal op deze pagina’s. Bent u op zoek naar een artikel en staat deze er niet bij? Belt u dan naar de klantenservice en we gaan voor u op zoek.

Bekijk al onze hulpmiddelen voor het slapen per categorie

Klantenservice

Onze medewerkers helpen u graag als u vragen heeft over slaapmeubels en toebehoren. Belt u ze gerust op telefoon 0545-296 368. Mailen kan naar info@totalezorgwinkel.nl.

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline