Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Bed toebehoren

Bent u voor langere tijd aan bed gekluisterd, dan zijn er vele soorten hulpmiddelen die uw verblijf in bed veraangenamen of vergemakkelijken. Hieronder vindt u een beknopt overzicht. Lees meer

26 resultaten

Maak het u gemakkelijk met onze bed toebehoren

Bent u voor langere tijd aan bed gekluisterd, dan zijn er vele soorten hulpmiddelen die uw verblijf in bed veraangenamen of vergemakkelijken. Hieronder vindt u een beknopt overzicht om het slapen en rusten in een senioren bed comfortabeler te maken.

Gemakkelijker bewegen in bed

Vindt u het moeilijk om uzelf om te draaien of een andere houding aan te nemen, dan is een glijlaken een uitkomst. De gladde stof zorgt er namelijk voor dat u minder wrijving ondervindt. Bed steunen helpen u bij het in- en uitstappen en het ondersteunen in bed. Ze worden ook wel bedgreep, bedbeugel of uitstapbeugel genoemd.
Voor het overeind gaan zitten in bed zijn er ook verschillende mogelijkheden. Met een bedtouwladder kunt u zichzelf omhoog trekken. Dit geldt ook voor een papegaai die aan de muur dient te worden bevestigd of een grijppaal die tussen de vloer en het plafond wordt geklemd. een papegaai is er ook voor een hoog-laagbed zodat deze in het frame geplaatst kan worden. Wilt u ook graag een nachtkastje speciaal op hoogte voor een hoog-laag bed dan zijn deze beschikbaar inclusief handig dienblad waar u eten en drinken op kunt plaatsen. Het dienblad klapt u ook net zo makkelijk weer in zodat alleen het nachtkastje naast u bed staat.

Ergonomische kussens voor benen, knieën en rug

Als u been- of rugklachten heeft, dan werkt een ondersteunend kussen verzachtend. Een beengoot, verhogingskussens voor uw benen, of een kniekussen maken een prettige lighouding mogelijk. Dekenbogen voorkomen dat er gewicht op uw benen komt. Ook rugsteunen of kussens die uw hoofdeinde verhogen bieden comfort. Ook de keuze in de juiste matras is belangrijk zodat u zo comfortabel mogelijk ligt en geen andere klachten krijgt door een slechte matras. De lattenbodem werkt hier ook in mee aangezien de voor de juiste verhouding van stevigheid en vering zorgt.

Handige hulpmiddelen voor u én uw verzorgers

Normale bedden hebben een hoogte die niet aangenaam is voor de rug van uw verzorgers. Heeft u geen seniorenbed, dan kunt u uw bed laten verhogen door middel van bedverhogers. Een draaischijf zorgt ervoor dat u de juiste positie voor het bed aanneemt, zodat uw verzorger minder hoeft te tillen. Bedhekjes verhogen de veiligheid als u in bed ligt. Deze zijn opklapbaar. Een hoesloos dekbed maakt het makkelijk om te verschonen en u hoeft uw bed niet op te maken aangezien deze in 1 keer geplaatst kan worden op het bed zonder deze in een hoes te stoppen. Een hoofdkussen maakt het comfort helemaal af en zorgt er oor dat u geen nekklachten krijgt.

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Slapen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline