Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Uitleen

Bij de Totale Zorgwinkel Neede kunnen ook diverse hulpmiddelen geleend worden welke door de zorgverzekeraars vergoed worden. Hiervoor is de Totale Zorgwinkel een samenwerking aan gegaan met de Vegro Zorghulpmiddelen.

Onder de uitleen vallen o.a.:

Rolstoelen, duwwagens, beenladen, papagaaien, bedtafels, bedverhogers, rugsteunen, dekenbogen, douchestoelen, toiletstoelen, toiletverhogers, ondersteken, etc.

Voor onderstaande hulpmiddelen is een indicatie nodig van een BIG geregistreerd persoon, bijv. een verpleegkundige, arts of ergofysio therapeut.

Hoog-laagbed, A-D matrassen en kussens, tilliften en transfer middelen.

Voor de uitleen hebben wij van iedere klant een geldig legitimatiebewijs en een zorgpas van de zorgverzekeraar nodig. Indien het hulpmiddel wordt afgehaald door iemand anders dan de gebruiker, dan hebben wij ook van deze persoon een geldig legitimatiebewijs nodig. De uitleen is voor maximaal een half jaar en mag 1x per jaar worden toegepast.

Totale Zorgwinkel Neede en Vegro hebben de intentie uitgesproken om intensief samen te gaan werken. De samenwerking houdt in dat Totale Zorgwinkel Neede onder het Vegro Keurmerk, de uitleen van hulpmiddelen op zich neemt. Met de samenwerking wordt een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op het gebied van uitleen van hulpmiddelen neergezet.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze informatie of behoefte hebben aan extra uitleg, Kijk dan bij onze contactgegevens voor meer informatie over hoe u ons kunt bereiken.

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken