Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Hulpmiddelen

Zelfstandig: we willen het allemaal zijn en blijven. Soms kunnen lichamelijke belemmeringen in de weg staan en heeft u hulp nodig bij een bepaalde activiteit. Bij de Totale Zorgwinkel hebben wij honderden hulpmiddelen die kunnen bijdragen aan uw zelfstandigheid. Van een aangepaste schaar tot een deurintercom. U zult verstel staan van de mogelijkheden! Lees meer

Hulpmiddelen bieden u een helpende hand

Zelfstandig: we willen het allemaal zijn en blijven. Soms kunnen lichamelijke belemmeringen in de weg staan en heeft u hulp nodig bij een bepaalde activiteit. Bij de Totale Zorgwinkel hebben wij honderden hulpmiddelen die kunnen bijdragen aan uw zelfstandigheid. Van een aangepaste schaar tot een deurintercom. U zult verstel staan van de mogelijkheden!

Veilig koken en eten

Zelf je maaltijd bereiden en eten wanneer en wat je zelf wilt is belangrijk. Handige hulpmiddelen helpen u bij het openen van flessen en pakken. Zeker als u minder kracht in uw handen heeft treft u onder deze categorie slimme hulpjes onder de categorie keuken/huishoudelijke hulpmiddelen en onder eten en drinken. Voor reuma patiënten hebben wij een keur aan artikelen die uw leven kunnen veraangenamen. Van aangepast bestek tot wandelstokken met een anatomische handgreep, u vindt ze allemaal hier. Zoekt u een handige drinkbeker ? Wij hebben verschillende soorten tuitbekers en aangepaste drinkbekers.

Aan- en uitkleed hulpen

Kleine handelingen worden een stuk eenvoudiger met handige hulpmiddelen. Je veters strikken bijvoorbeeld wordt overbodig met de elastische veters die elke schoen veranderen in een instapschoen. Voor het aan- en uittrekken van steunkousen hebben wij verschillende producten die deze klus voor u klaren. Onder aantrekhulpen vindt u nog veel meer mogelijkheden. Op zoek naar een grijper of helping hand ? Ontdek de verschillen.

Verbandschoenen en -sloffen zijn comfortabele oplossingen bij voetklachten. Ook met onze medische en aangepaste schoenen blijft u op de been.

Persoonlijke verzorging en wellness

Welke lichamelijke beperking u ook in de weg zit bij uw eigen persoonlijke verzorging, de meeste handelingen kunnen met een hulpmiddel nog steeds door uzelf worden verricht. Sponsen die elk lichaamsdeel kunnen bereiken of aangepaste nagelschaartjes zijn hiervan enkele voorbeelden. Onder de categorie warmte en massage vindt u artikelen die zorgen voor ontspanning en het tegengaan van vele klachten zoals rug- en spierproblemen. Op de pagina wellness en therapie staan niet alleen comfortartikelen zoals elektrische dekens, maar ook hulpmiddelen die u helpen bij het versterken van uw spieren. Een fietstrainer bijvoorbeeld of hand- en armtrainers. Na uw inspanning is het heerlijk ontspannen onder de infrarood warmtestraler.

Veiligheidsmaatregelen in en om uw huis

We voelen ons graag veilig in onze eigen woonomgeving. Of het nu gaat om een persoonlijk alarm of een intercom, bij de Totale Zorgwinkel hebben wij aan alles gedacht. Veiligheid gaat verder dan het beveiligen van uw huis, het gaat ook om het voorkomen van val- en glijpartijen. U kunt kiezen uit talloze voorzieningen om een val tegen te gaan; van anti slip mat tot drempelhulpen.

Beter horen valt eigenlijk ook onder veiligheid. Speciale telefoons of deurbellen zorgen ervoor dat ook slechthorenden goed bereikbaar blijven.

Klein gebrek, groot gemak

Het is onmogelijk om de categorie gemak kort te beschrijven. Hieronder vindt u namelijk artikelen die u bij vrijwel elke handeling ondersteunen. Of het nu gaat om een pillendoos of een sta op hulp, het zal u verrassen wat er allemaal mogelijk is. Ook patiënten met obesitas zijn wij in onze thuiszorgwinkel niet vergeten. Onder XXL hulpmiddelen geven wij een korte beschrijving van rollators en bijvoorbeeld douchestoelen die speciaal voor zwaardere of grotere mensen ontwikkeld zijn. De producten op de pagina meten en wegen hebben een preventieve functie en zorgen voor informatie over uw gewicht, bloedsuiker of bijvoorbeeld temperatuur.

Bekijk al onze hulpmiddelen per categorie

Klantenservice

De Totale Zorgwinkel is de meest volledige thuiszorgwinkel van Nederland. Met zo’n 1.000 zorgartikelen komen wij aan vrijwel alle zorgvragen tegemoet. Heeft u vragen of bent u op zoek naar een specifiek artikel, bel ons dan gerust op telefoon 0545-296 368. U kunt ons ook per mail bereiken: info@totalezorgwinkel.nl.

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!