Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Drinkbekers / Tuitbekers

Er zijn verschillende soorten drinkbekers die morsen en knoeien tijdens het drinken voorkomen. De meeste drinkbekers zijn voorzien van een handige tuit, de zo geheten tuitbekers en hebben een makkelijk handvat om de beker aan vast te pakken. Zo kunt u rustig genieten van uw koude of warme drankje. Lees meer

18 resultaten

Drinkbekers – Tuitbekers

Er zijn verschillende soorten drinkbekers die morsen en knoeien tijdens het drinken voorkomen. De meeste drinkbekers zijn voorzien van een handige tuit, de zo geheten tuitbekers en hebben een makkelijk handvat om de beker aan vast te pakken. Zo kunt u rustig genieten van uw koude of warme drankje.

Bekerhouders en kogelrietjes

Ook voor speciale bekerhouders met twee handvatten en kogelrietjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Drinken In Bed

Bent u bedlegerig en wilt u liggend drinken ? Dan zijn hier ook speciale drinkbekers voor op de markt zodat u liggend kunt drinken in bed. U kunt u hierbij denken aan de Novo cup of de Hydrant drinkbeker

Hulpmiddelen over het algemeen

Er zijn veel soorten hulpmiddelen of u leven makkelijker en aangenamer te maken. Zo kunt u denk aan hulpmiddelen voor het eten en drinken maar ook aan bijvoorbeeld een medicijndoosje of warmte deken of grootcijfer weegschaal. Een lange teennagelschaar kan al makkelijk voor uw persoonlijke verzorging zijn  terwijl een handyleg uw weer helpt met het aantrekken van steunkousen. Zo zijn er zeer veel hulpmiddelen op de markt en is er vaak voor ieder probleem wel een oplossing.  Ook zijn er gemaks hulpmiddelen , deze zijn niet echt noodzakelijk maar wel makkelijk , u kunt hierbij denken aan een tablet houder of leesplankje.  Met een grijper pakt u de kleinste dingen weer van de grond zonder te bukken.

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Hulpmiddelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline