Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Hulpmiddelen voor het eten

Eten en drinken is een dagelijks terugkomend iets. Als het eten en drinken niet meer zo makkelijk gaat, zijn hier veel hulpmiddelen voor te krijgen. Lees meer

Handige hulpmiddelen bij het eten

Eten en drinken is een dagelijks terugkomend iets. Als het eten en drinken niet meer zo makkelijk gaat, zijn hier veel hulpmiddelen voor te krijgen. Verschillende topmerken zoals Good Grips, Able2 en Vitility hebben hier praktische hulpmiddelen voor ontworpen. Op onze website en in onze thuiszorgwinkel vindt u een ruim assortiment.
Hieronder lichten we enkele handige hulpmiddelen toe die u helpen bij het eten en drinken en zorgen voor een hoop gemak.

Aangepast bestek

Mensen met klachten zoals krachtverlies in de polsen, handen of vingers hebben moeite met het hanteren van bestek. Good Grips heeft hier een ergonomisch bestek voor ontworpen dat makkelijk hanteerbaar en licht is. Tevens kunt u het bestek buigen in de voor u juiste hoek, zodat het eten nog makkelijker gaat.

Borden Met Hoge Rand & Warmhoudborden

Bordrand: universele rand die u langs uw bord kunt doen om te voorkomen dat er eten van uw bord afschuift en dat u makkelijk het eten op uw vork of lepel krijgt.
Warmhoud bord: Handig hulpmiddel voor als u bijvoorbeeld wat langzamer eet, het eten koelt op een warmhoud bord niet zo snel af.
Bord met opstaande rand: Makkelijk hulpmiddel om uw eten op vork of lepel te krijgen. Tevens voorkomt de rand dat het eten van uw bord afschuift. Het bord is ook in een opvallende kleur rood verkrijgbaar, speciaal voor mensen met Alzheimer. Bewezen is dat een felle kleur rood mensen met Alzheimer stimuleert meer te eten. Dit voorkomt zo gewichtsverlies.

Alzheimerbord
Alzheimerbord

Slabben Voor Volwassenen

Naast ons assortiment in borden, bekers en bestek hebben wij ook nog een aantal slabben om kleding tijdens het eten en drinken schoon te houden.  Er zijn verschillende soorten slabben, zoals een Vinyl slab, badstof slab, katoenen slab of een plastic slab. De sluitingen van de slabben bestaan uit drukknopen of klittenband.

Drinkbekers & Tuitbekers Voor Volwassenen

Er zijn verschillende soorten drinkbekers die morsen en knoeien tijdens het drinken voorkomen. De meeste drinkbekers zijn voorzien van een handige tuit, de zo geheten tuitbekers en hebben een makkelijk handvat om de beker aan vast te pakken. Zo kunt u rustig genieten van uw koude of warme drankje.

Groot Assortiment Hulpmiddelen

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.Zoekt u iets voor warmte en massage of juist voor de gezondheid ? Kijkt u dan eens bij ons andere aanbod in hulpmiddelen.

Hulpmiddelen voor het eten opgedeeld per categorie

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!