Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Antislip Onderzetter / Placemat

Een antislip placemat of onderzetter is een handig hulpmiddel zodat u bord tijdens het eten niet kan verschuiven en deze stabiel blijft staat. Dit is uitermate handig als u bijvoorbeeld een bord met een hoge rand gebruikt en hier met de lepel of vork tegenaan schuift . Lees meer

5 resultaten

Antislip Onderzetter / Placemat

Een antislip placemat of onderzetter is een handig hulpmiddel zodat u bord tijdens het eten niet kan verschuiven en deze stabiel blijft staat. Dit is uitermate handig als u bijvoorbeeld een bord met een hoge rand gebruikt en hier met de lepel of vork tegenaan schuift . Zo blijft het bord netjes staan en maakt u optimaal gebruik van de hoge rand. De antislip placemat en onderzetter zijn makkelijk afneembaar zodat morsen geen probleem is en u dit makkelijk kunt afnemen. Een antislip onderzetter voor het drinken is perfect als u moeite heeft met neerzetten en of drinkt uit een rietje. Zo blijft de drinkbeker stabiel staan en valt deze niet om.

Antislip Rollen

Wilt u graag zelf de grootte bepalen van de antislip placemat dan hebben wij van Stay Putt speciale antislip rollen die u zelf op maat kunt knippen en zo zelf de grootte kunt bepalen. Ook zijn deze rollen voor meerdere doeleinden te gebruiken als u bijvoorbeeld ergens een antislip ondergrond wilt creëren of de ondergrond wilt beschermen.

Stay Putt Placemat & onderzetter set

Bent u opzoek naar een placemat set incl onderleggers dan heeft StayPutt een mooie set samengesteld van 6 stuks antislip placemat & onderleggers die u in kleur naar keuze kunt bestellen. Zo heeft u meteen een universele uitstraling van placemats en onderleggers met een modern uiterlijk en een optimale antislip .

Hulpmiddelen voor het eten

 

Terug naar Hulpmiddelen voor het eten
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!