Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Aangepast Bestek

Aangepast & Verdikt bestek is speciaal ontwikkeld voor mensen met beperkingen in hun handen en vingers. Vaak is de grip verdikt en voorzien van extra grip zodat deze makkelijker vast te houden is en de gebruiker een minimale knijpbeweging hoeft te maken om dit vast te pakken. Lees meer

14 resultaten

Aangepast Bestek & Verdikt Bestek

Aangepast & Verdikt bestek is speciaal ontwikkeld voor mensen met beperkingen in hun handen en vingers. Vaak is de grip verdikt en voorzien van extra grip zodat deze makkelijker vast te houden is en de gebruiker een minimale knijpbeweging hoeft te maken om dit vast te pakken. Ook is het bestek vaak buigzaam, zodat deze in een hoek gebogen kan worden als de gebruiker moeite heeft de vork of lepel naar de mond te brengen. Het bestek is makkelijk te hanteren en schoon te maken. Het kan gewoon in de vaatwasser en wordt zowel particulier gebruikt als in instellingen en tehuizen .

Bestekverdikkers

Wilt u graag met uw eigen bestek blijven eten maar heeft u moeite deze vast te houden ? Dan zijn bestekverdikkers een uitkomst . Deze schuift u over uw eigen bestek heen en krijgt zo een verdikt handvat wat makkelijker vaste pakken is. Ook ideaal als u bijvoorbeeld uit eten gaat en zo de bestekverdikkers ook daar kunt gebruiken. Na het gebruikt haalt u deze zo weer van het bestek af.

Bekijk Ook Onze Andere Hulpmiddelen Voor Het Eten

 

Terug naar Hulpmiddelen voor het eten
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline