Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Warmhoudbord

Een warmhoudbord is geschikt voor kinderen en volwassenen. Het bord kan worden gevuld met warm water zodat de maaltijd langer warm blijft tijdens het eten Lees meer

3 resultaten

Warmhoudbord

Een warmhoudbord is geschikt voor kinderen en volwassenen. Het bord kan worden gevuld met warm water zodat de maaltijd langer warm blijft tijdens het eten. Dit wordt vaak ingezet als de gebruiker moeite heeft met eten en een langere tijd over het eten doet. Zo blijft de maaltijd lekker warm. Kiest u voor het Ornamin warmhoudbord dan heeft deze ook een opstaande rand waardoor u ook eenhandig kunt eten door het eten tegen de hoge rand aan te schuiven en zo op de lepel of vork valt.. Een warmhoudbord wordt zowel particulier als in tehuizen en instellingen gebruikt en kan na gebruik gewoon in de vaatwasser worden meegedraaid .

Warmhoudbord in meerdere uitvoeringen

Wij hebben onze warmhoudborden in verschillende uitvoeringen . 1 warmhoudbord is opgedeeld in verschillende vakken zodat het eten netjes gescheiden blijft en 1 warmhoudbord heeft een antislip onderzijde en een opstaande rand om 1 handig te gebruiken.

Hulpmiddelen voor het eten

Terug naar Hulpmiddelen voor het eten
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!