Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Slab Voor Volwassenen

Een slab voor volwassenen is een uitkomst als u veel morst tijdens het eten en niet elke keer een schoon shirt wilt aantrekken. Lees meer

7 resultaten

Slab Voor Volwassenen

Een slab voor volwassenen is een uitkomst als u veel morst tijdens het eten en niet elke keer een schoon shirt wilt aantrekken. Een slab voor volwassenen is extra lang en speciaal ontwikkeld zodat deze extra lang is en makkelijk te bevestigen. De slabben zijn was baar en beschermen uw kleding . Afhankelijk van de lengte beschermt het uw buik maar soms ook uw benen. Sommige slabben hebben special opvang bakken zodat het gemorste eten hierin valt en u dit niet van de grond hoeft op te rapen en het niet op uw benen valt.

Verschillende uitvoeringen slabben voor volwassenen

De slabben voor volwassen zijn er in verschillende lengtes verkrijgbaar . Zo kunt u zelf kijken welke lengte geschikt is voor u. Ook in stof en uitvoering zit een verschil. Sommige slabben voor volwassenen zijn uitgevoerd in badstof waarbij andere juist weer een glad oppervlak hebben. De sluiting is ook vaak verschillend en wordt vaak gedaan met een drukknoopsluiting, strikken of met klittenband.

Hulpmiddelen voor het eten

Terug naar Hulpmiddelen voor het eten
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!