Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Borden Met Opstaande Rand

Een bord met een opstaande rand is handig in gebruik als u bijvoorbeeld 1 handig eet en zo het eten tegen de hoge rand terug uw lepel of vork op schuift. Lees meer

12 resultaten

Borden Met Opstaande Rand

Een bord met een opstaande rand is handig in gebruik als u bijvoorbeeld 1 handig eet en zo het eten tegen de hoge rand terug uw lepel of vork op schuift. Een bord met hoge rand is hier speciaal voor ontwikkeld en heeft een speciale curve in de hoge rand waardoor het eten op de vork of lepel valt als u het hier tegen aan schuift. De meeste borden in ons assortiment hebben een zuignap of een antislip onderzijden zodat deze niet kan verschuiven tijdens het gebruik. Mocht dit nog niet voldoende voor u zijn dan kunt u ook nog een anti-slip placemat gebruiken waardoor u zeker weet dat het bord niet schuift. De borden met hoge rand zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en ook als warmhoudbord zodat het eten langer warm blijft tijdens het eten. Wilt u graag alleen een opstaande rand ? Dan zijn deze ook los te bestellen en om een normaal bord te plaatsen.

Schoonmaken van het bord met opstaande rand

Per bord is het verschillend of deze in de vaatwasser mogen maar bij de meeste uitvoeringen is dit wel het geval. Mocht dit niet kunnen dan is het altijd mogelijk het bord met de gewone afwasborstel weer te reinigen voor het volgende gebruik.

Zelfstandig eten door een bord met opstaande rand

Door gebruik te maken van een bord met een opstaande hoge rand kunt u zelfstandig blijven eten en wordt u niet afhankelijk van anderen. Vaak kunt u dit perfect combineren met aangepast bestek en een antislip onderlegger.

Zelfstandig blijven eten

 

Terug naar Hulpmiddelen voor het eten
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!