Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Medicijndoosjes - Pillendoosjes

In deze categorie vind u verschillende soorten pillendoosjes en medicijndoosjes. De medicijndoosjes zijn verkrijgbaar per dag of per week box op gedeeld in verschillende compartimenten zodat u uw medicijnen voor de hele week klaar kunt leggen. Lees meer

8 resultaten

Medicijndoosjes – Pillendoosjes

In deze categorie vind u verschillende soorten pillendoosjes en medicijndoosjes. De medicijndoosjes zijn verkrijgbaar per dag of per week box op gedeeld in verschillende compartimenten zodat u uw medicijnen voor de hele week klaar kunt leggen.

Verschillende Merken En Type’s Medicijndoosjes En Pillendoosjes

Er zijn verschillende soorten en afmetingen medicijndoosjes leverbaar. Zo kunt u denken aan sprekende medicijndoosjes met een alarm voor blinden of slechtzienden of mensen die kampen met vergeetachtigheid. Medicijndoosjes die makkelijk mee te nemen zijn of juist medicijnboxen voor de hele week die er per dag uitgelegd kunnen worden. Ook zijn er medicijndoosjes die werken via een app zodat u uw medicijn gebruik perfect kunt indelen en zelfs uw voorraad kunt aangeven.

Klantenservice

Bent u op zoek naar een bepaald product en kunt u deze niet op onze website vinden, belt u dan met onze klantenservice op nummer 0545-296 368. Onze medewerkers denken graag met u mee.

Terug naar Hulpmiddelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline