Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Meten & Wegen

Op zoek naar een bloeddrukmeter of bloedsuikermeter? Of misschien wel een duidelijke of sprekende weegschaal of saturatiemeter ? Bekijk ons assortiment Lees meer

Het belang van een goede bloeddrukmeter of  grootcijfer weegschaal

Het blijkt uit onderzoek dat als u thuis uw bloeddruk meet met een correcte bloeddrukmeter, dit een beter en nauwkeuriger resultaat geeft dan wanneer u af en toe naar de dokter gaat om uw bloeddruk te laten meten. Het is hierbij wel belangrijk dat u de bloeddruk meet op hetzelfde moment van dag en dat u dezelfde houding aanneemt. Uiteraard is het ook belangrijk om de juiste bloeddrukmeter te hebben.  De bloeddruk moet ook niet gemeten worden als u gespannen bent. Als u zich hier goed aan houd kan een bloeddrukmeter een goed hulpmiddel voor u zijn.

Welke bloeddrukmeter is geschikt voor u?

Het is belangrijk om te kijken welke meter het geschiktst voor u als persoon is. De meeste thuis bloeddrukmeters pompen automatisch het manchet op. Maar wilt u liever en pols bloeddrukmeter of bovenarm bloeddrukmeter en met wat voor een geheugen? Wij hebben verschillende keuzes van de merkenen Omron. Al onze bloeddrukmeters zijn erkend en goedgekeurd door de Nederlandse Hartstichting. Vergelijkt u gerust de verschillende modellen om tot een juiste keuze te komen.

Nauwkeurige grootcijfer weegschalen of sprekende weegschalen

Moet u van de arts bijvoorbeeld uw gewicht, vetpercentage of BMI in de gaten houden, bekijk dan eens de nauwkeurige weegschaal van Omron. Deze weegschaal geeft exact de juiste gegevens weer. Een weegschaal met grote cijfers zorgt ervoor dat alles duidelijk af te lezen is. Ook hebben wij een sprekende weegschaal speciaal voor blinden en slechtzienden in ons assortiment. Deze leest uw gewicht in het Nederlands voor.  Heeft u moeite met lopen, kies dan voor een dunne weegschaal met een lage opstap.

Saturatiemeter

Met een saturatiemeter kunt u via de bovenkant van uw vinger het zuurstofgehalte en de hartslag meten. Een saturatiemeter wordt ook wel een oximeter genoemd. Tussen de bovenstaande artikelen vindt u onze saturatiemeters; deze zijn getest en gekeurd zodat ze een juiste waarde aangeven.

Bloedsuikermeter of bloedglucose meter

Wanneer u regelmatig uw bloedsuikerspiegel moet meten dan is het verstandig een betrouwbare bloedsuikermeter te hebben.  In ons assortiment vindt u diverse bloedsuikermeters met de nodige toebehoren.

Thermometers

Om te kijken of u koorts heeft of een verandering van lichaamstemperatuur, gebruikt u een thermometer. Deze zijn er in verschillende modellen.  Er zijn digitale thermometers, de klassieke thermometer, een oorthermometer, een voorhoofdthermometer en bijvoorbeeld een infrarood thermometer. Wij bieden verschillende modellen van kwaliteitsmerken als Omron en Medisana.

Stappenteller en hartslaghorloge

De verschillende soorten stappentellers hebben diverse eigenschappen. Onze stappenteller van Omron is precies en nauwkeurig.
Wilt u te allen tijde uw hartslag zien, dan is een hartslaghorloge ideaal voor u. Makkelijk en compact en u heeft geen hinder van het dragen. Het hartslaghorloge heeft een duidelijk afleesbaar venster. Hij wordt ook veel gebruikt bij sporten en hardlopen.

Andere hulpmiddelen

 

Buiten de welness hulpmiddelen of warmte en massage vind u bij ons ook een groot assortiment hulpmiddelen in veiligheid of bijvoorbeeld meten en wegen waar u verschillende bloedsuiker of bloeddrukmeter en weegschalen vind. Ook voor een medicijndoos of hulpmiddel in de keuken voor het eten of drinken met een tuitbeker. Zoekt u een hulpmiddel voor het aantrekken van uw steunkousen ? Ook hier hebben wij veel keuze in om zo te kijken wat het beste bij u past. Zo kunt u altijd de juiste keuze maken voor het meeste gemak. Een grijper zorgt ervoor dat u makkelijk dingen kunt oppakken zonder te bukken.

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline