Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Persoonlijke verzorging

Het liefst zijn wij zo onafhankelijk mogelijk bij onze eigen persoonlijke verzorging. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen die ons daarbij helpen. De producten op deze pagina zorgen ervoor dat u bijvoorbeeld makkelijk uw rug of voeten kunt wassen. Lees meer

7 resultaten

Hulpmiddelen voor uw persoonlijke verzorging

Het liefst zijn wij zo onafhankelijk mogelijk bij onze eigen persoonlijke verzorging. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen die ons daarbij helpen. De producten op deze pagina zorgen ervoor dat u bijvoorbeeld makkelijk uw rug of voeten kunt wassen.

Nagel-, haar- en oogverzorging / Hulpmiddelen

Uw nagels zelf knippen kan met de speciaal ontworpen nagelschaartjes of de nageltang. Heeft u moeite met het heffen van de armen, dan zijn de verlengde kam en borstel een handig hulpmiddel. In een vergrootspiegel met of zonder verlichting of voet, kunt u uw gezicht aanzienlijk beter zien. Ook makkelijk bij het scheren!
Zelf uw ogen druppelen kan lastig zijn als u geen vaste hand heeft. Met de Eyot oogdruppelhulp is dit probleem snel opgelost.

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Hulpmiddelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline