Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Veiligheid

Je voelt je graag veilig in je eigen huis. De Totale Zorgwinkel kan u voorzien van verschillende soorten hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u zich kunt beschermen tegen onverwacht bezoek. Maar ook de artikelen die voorkomen dat u valt of een ongelukje tijdens het koken krijgt, vindt u onder de categorie veiligheidsmaatregelen. Hieronder een kort overzicht. Lees meer

15 resultaten

Veiligheidsmaatregelen in en om huis

Je voelt je graag veilig in je eigen huis. De Totale Zorgwinkel kan u voorzien van verschillende soorten hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u zich kunt beschermen tegen onverwacht bezoek. Maar ook de artikelen die voorkomen dat u valt of een ongelukje tijdens het koken krijgt, vindt u onder de categorie veiligheidsmaatregelen. Hieronder een kort overzicht.

Veiligheid rondom uw huis

Zware vuilcontainers aan de weg zetten vraagt om kracht. Met de container mover wordt het verplaatsen van containers een klus die u minder moeite en kracht kost.
Met de video deurintercom kunt u zien wie er voor uw deur staat en er mee praten. Deze draadloze intercom is eenvoudig te installeren. Dat geldt ook voor een sleutelkluis. Onmisbaar wanneer u gebruik maakt van de thuiszorg, maar ook handig om een reservesleutel voor naasten in op te bergen. We hebben er verschillende in ons assortiment. Een persoonlijk alarm schrikt aanvallers af. Deze produceert een zeer luid alarm als u aan het koordje trekt.
Heeft de winter zich aangediend, dan zijn er speciale hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u niet uitglijdt, zoals anti glij ijzers voor onder uw schoenen of een ijsdop voor uw wandelstok. Overigens zijn er ook wandelstokken verkrijgbaar met zitje. Deze in hoogte verstelbare stokken zijn zeer solide en geven u een momentje rust tijdens een wandeling.

Preventieve maatregelen in huis

Drempels veroorzaken vaak struikelpartijen. Met een drempelhulp behoort dit tot de verleden tijd. Ook met een rollator of rolstoel vormen drempels geen hindernis meer. Een rolstoelhelling die inschuifbaar is en overal mee naar toe genomen kan worden is een uitkomst voor rolstoelgebruikers die er graag op uit gaan.
Een valpartij in huis wordt vaak veroorzaakt door gladde vloeren. Op de pagina anti-slip vindt u talloze mogelijkheden om glijpartijen voor te zijn. De badkamer kan een plek in huis zijn waar u snel kunt vallen. Hulpmiddelen als een badplank of een bad opstapje zorgen voor meer veiligheid.

Talloze mogelijkheden bij de Totale Zorgwinkel

Houdt u van koken, maar wordt u op een bepaalde manier lichamelijk beperkt, dan zijn er veel mogelijkheden om het koken makkelijker te maken. U vindt verscheidene artikelen op deze pagina, maar ook op de pagina keuken/huishoudelijke hulpmiddelen. Veilig zijn de elektrische kookplaten met tijdschakelklok die na de ingestelde tijd automatisch uitschakelen.

Andere Hulpmiddelen Voor Uw Gemak

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Hulpmiddelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline