Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Warmte & Massage

Heeft u het regelmatig koud? Heeft u last van koude voeten of handen? De Totale Zorgwinkel heeft een ruim aanbod aan artikelen waarmee u lekker warm blijft. Ook voor stijve spieren bieden wij verschillende producten die u kunnen helpen de spieren losser te maken. Lees meer

13 resultaten

Heerlijk genieten en ontspannen met warme elektrische dekens of warmte kussens

Heeft u het regelmatig koud? Heeft u last van koude voeten of handen? De Totale Zorgwinkel heeft een ruim aanbod aan artikelen waarmee u lekker warm blijft. Ook voor stijve spieren bieden wij verschillende producten die u kunnen helpen de spieren losser te maken.

Massagekussens voor ontspannen spieren

Heeft u last van vastzittende spieren? Dan is een massagekussen een uitkomst. Deze geeft een ontspannen massage en prettige infrarood warmte. Heeft u last van een stijve nek dan is het nek massagekussen iets voor u. Het vibrerende kussen geeft u een heerlijke massage.

Warmtekussens en warmtedekens (elektrische deken)

Heeft u last van spierpijn of zere gewrichten, dan kunt u beter voor een warmtekussen kiezen. We hebben verschillende soorten kussens van topmerken als Defa en Medisana voor u geselecteerd. Met deze kussens ontspant u uw rug of nek thuis, op kantoor of in de auto.
De warmtedekens in ons assortiment hebben verschillende warmte standen. De elektrische deken met slaapmodus koelt langzaam af en schakelt zich uiteindelijk zelf uit.
De warmtekussens en -dekens zijn heerlijk tijdens de koude winterdagen!

Peter Angora Bedsokken, handwarmers en kniewarmers

Heeft u last van koude voeten, handen of knieën, dan hebben wij daar speciale producten voor die dit voorkomen. Zelfs voor pijnlijke gewrichten of doorligplekken aan hiel, knie of elleboog hebben wij beschermers van warm schapenvacht.

Andere Hulpmiddelen Voor Uw Gemak

Bekijk ook eens onze andere categorieën met makkelijke hulpmiddelen die voor u al ondergebracht zijn in verschillende categorieën zodat dut makkelijker te vinden is en een beter overzicht geeft.

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Hulpmiddelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline