Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Wellness / Therapie / Gezondheid

Wij hebben heerlijke producten in ons assortiment waarmee u uzelf kunt verwennen. Een warmtedeken, een voetbad of een energielamp maken uw leven aangenamer. Misschien komt u liever in actie en is een beetje training juist een verwennerij. Ook hiervoor kunt u terecht bij de Totale Zorgwinkel. Lees meer

13 resultaten

Therapeutische hulpmiddelen

Wij hebben heerlijke producten in ons assortiment waarmee u uzelf kunt verwennen. Een warmtedeken, een voetbad of een energielamp maken uw leven aangenamer. Misschien komt u liever in actie en is een beetje training juist een verwennerij. Ook hiervoor kunt u terecht bij de Totale Zorgwinkel.

Ontspanning door inspanning

Ook inspanning geeft ons een ontspannen gevoel. Met de fietstrainer traint u uw beenspieren op de bank of aan tafel. Het herstelt de spierkracht en verhoogt de coördinatie van en circulatie in uw onderbenen. Wilt u juist meer kracht in uw handen of armen opbouwen, dan hebben wij hier ook verschillende mogelijkheden voor. Bijvoorbeeld de armtrainer die u handig bevestigt aan de deur of gelballen voor de training van hand en vingers.

Therapeutische hulpmiddelen

Verschillende soorten gel verminderen pijnklachten door overbelasting, kramp, zwellingen en dergelijke. Van de Ice Power verkoelende gel is wetenschappelijk aangetoond dat deze effectief en betrouwbaar is. Oedeem, compressie of diabetes sokken zijn aangepast en dragen bij aan draagcomfort. Een lichtbril is een nieuwe vorm van lichttherapie waarbij uw energie wordt geoptimaliseerd en een winterdip wordt tegen gegaan.

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Hulpmiddelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline