Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Wellness / Therapie / Gezondheid

Wij hebben heerlijke producten in ons assortiment waarmee u uzelf kunt verwennen. Een warmtedeken, een voetbad of een energielamp maken uw leven aangenamer. Misschien komt u liever in actie en is een beetje training juist een verwennerij. Ook hiervoor kunt u terecht bij de Totale Zorgwinkel. Lees meer

Therapeutische hulpmiddelen

Wij hebben heerlijke producten in ons assortiment waarmee u uzelf kunt verwennen. Een warmtedeken, een voetbad of een energielamp maken uw leven aangenamer. Misschien komt u liever in actie en is een beetje training juist een verwennerij. Ook hiervoor kunt u terecht bij de Totale Zorgwinkel.

Ontspanning door inspanning

Ook inspanning geeft ons een ontspannen gevoel. Met de fietstrainer traint u uw beenspieren op de bank of aan tafel. Het herstelt de spierkracht en verhoogt de coördinatie van en circulatie in uw onderbenen. Wilt u juist meer kracht in uw handen of armen opbouwen, dan hebben wij hier ook verschillende mogelijkheden voor. Bijvoorbeeld de armtrainer die u handig bevestigt aan de deur of gelballen voor de training van hand en vingers.

Therapeutische hulpmiddelen

Verschillende soorten gel verminderen pijnklachten door overbelasting, kramp, zwellingen en dergelijke. Van de Ice Power verkoelende gel is wetenschappelijk aangetoond dat deze effectief en betrouwbaar is. Oedeem, compressie of diabetes sokken zijn aangepast en dragen bij aan draagcomfort. Een lichtbril is een nieuwe vorm van lichttherapie waarbij uw energie wordt geoptimaliseerd en een winterdip wordt tegen gegaan.

Andere hulpmiddelen

Buiten de welness hulpmiddelen vind u bij ons ook een groot assortiment hulpmiddelen in veiligheid of bijvoorbeeld meten en wegen waar u verschillende bloedsuiker of bloeddrukmeter en weegschalen vind. Ook voor een medicijndoos of hulpmiddel in de keuken voor het eten of drinken met een tuitbeker. Zoekt u een hulpmiddel voor het aantrekken van uw steunkousen ? Ook hier hebben wij veel keuze in om zo te kijken wat het beste bij u past. Zo kunt u altijd de juiste keuze maken voor het meeste gemak. Een grijper zorgt ervoor dat u makkelijk dingen kunt oppakken zonder te bukken.

Wellness / Therapie / Gezondheid

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!