Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Lichttherapie Lamp - Daglichtlamp

Een lichttherapielamp of daglichtlamp bootst het daglicht na op een heldere zonnige dag. Hiermee worden natuurlijke stoffen aangemaakt in uw lichaam die de symptomen van een depressie tegen gaan en verhelpen. Lees meer

6 resultaten

Lichttherapie Lamp – Daglichtlamp

Dat lichttherapie zeer goed helpt bij een winterdepressie, om beter te slapen of om meer energie te krijgen is al keer op keer bewezen en makkelijk zelf thuis toe te passen. Dit kan eenvoudig door aan tafel tijdens het lezen van de krant of bij het werken een lamp op 30 cm afstand te zetten en deze circa 30 minuten te gebruiken. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een lichttherapiebril te gebruiken. Deze zet u eenvoudig op met dezelfde effecten .

Wat doet een lichttherapielamp of daglichtlamp ?

Een lichttherapielamp of daglichtlamp bootst het daglicht na op een heldere zonnige dag. Hiermee worden natuurlijke stoffen aangemaakt in uw lichaam die de symptomen van een depressie tegen gaan en verhelpen. Ook helpt u een beter slaapritme te krijgen en zo uitgeruster wakker te worden met veel meer energie .

Welke soorten daglichtlampen zijn er ?

Er zijn veel soorten lichttherapielampen verkrijgbaar op de markt. Echter zitten hier zeer grote verschillen en en doet niet elke daglichtlamp goed wat deze moet dien. Een merk wat hier wel helemaal in gespecialiseerd is , is Lumie. Deze doen al jaren onderzoek naar de beste manier om een winterdepressie, lusteloosheid en slaapritme stoornissen tegen te gaan. Hun lampen boeken dan ook verre weg de beste resultaten van de beschikbare lampen op de markt en vaak na een week in gebruik merkt u de eerste verschillen al. De Propea lichtbril komt als beste lichttherapielamp lamp uit de bus en wordt ook veelal door topsporters gebruikt om de tijdverschillen per land makkelijk te overbruggen en om voldoende energie te krijgen.

Waarom een lichttherapie lamp ?

Het grootste voordeel van een therapielamp is dat u deze gewoon thuis kunt gebruiken en niet naar een bedrijf hoeft om een dure sessie te hebben die wekelijks volgt. Een lichttherapie lamp schaft u eenmalig aan en heeft u elk jaar weer gemak van. Zo zijn zeer eenvoudig zelf te bedienen op het moment dat het u zelf goed uitkomt.

Beste Daglichtlamp

De beste daglichtlampen worden gemaakt door de fabrikant Lumie. Deze toonaangevende fabrikant ontwikkeld al jaar en dag daglichtlampen die bewezen effectief zijn . Deze fabrikant stopt veel tijd in onderzoek en ontwikkeling om een steeds betere lamp te ontwikkelen met de nieuwste technieken . Zo geven deze lampen ook geen schade en hinder aan uw ogen en hebben deze lampen zeer snel effect op uw gesteldheid.

Andere Hulpmiddelen uit de categorie Therapie / Wellness / Gezondheid

Terug naar Wellness / Therapie / Gezondheid
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline