Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Compressiesokken

Een compressie sok heeft als doel de juiste druk op de onder benen te geven zodat de bloedcirculatie optimaal is en u geen last krijgt van zware en vermoeide pijnlijke benen. Lees meer

1 resultaat

Compressiesokken

Een compressie sok heeft als doel de juiste druk op de onder benen te geven zodat de bloedcirculatie optimaal is en u geen last krijgt van zware en vermoeide pijnlijke benen. Voor de juiste werking is het van belang dat de druk afneemt vanaf de enkel tot onder het kniegewricht. Dit zorgt ervoor dat het bloed tegen de zwaartekracht in weer omhoog kan stromen. Zorg voor de juiste maatvoering van de compressiesokken die vaak als deelmaat geschikt is .

Ecosox Compressiesokken

Deze Ecosox compressiesokken zorgen voor een extra druk aan het onderbeen om vochtophoping tegen te gaan. Deze sokken werken perfect bij mensen die lang staan, bij zwangerschap, helpt oedeem, spataders of trombose te voorkomen. Ook ideaal bij een lange vliegreis. De sokken zijn vocht en warmte regulerend en hebben een extra zacht voetbed voor een hoog loopcomfort.

Andere Gezondheidsoplossingen

Terug naar Wellness / Therapie / Gezondheid
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline