Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Gemak

De Totale Zorgwinkel biedt een ruim assortiment hulpmiddelen die het dagelijkse leven makkelijker maken. Van een elektrische sta op hulp tot een afstandsbediening met grote toetsen of naalden met een open oog. Wij geven u hieronder een korte impressie van onze gemaks artikelen. Lees meer

6 resultaten

Gemak dient de mens

De Totale Zorgwinkel biedt een ruim assortiment hulpmiddelen die het dagelijkse leven makkelijker maken. Van een elektrische sta op hulp tot een afstandsbediening met grote toetsen of naalden met een open oog. Wij geven u hieronder een korte impressie van onze gemaks artikelen.

Handige hulpmiddelen bij het koken

Hete dranken en maaltijden vragen om extra veiligheid. Dienbladen en placemats met een antislip laag zorgen ervoor dat uw borden, glazen en kommen niet wegglijden. Kunt u tijdens het koken slechts een hand gebruiken, dan is de speciale afgietdeksel voor pannen met een diameter tussen de 18 en 24 cm een veilige oplossing.
Bepaalde bewegingen, zeker wanneer er wat kracht aan te pas moet komen, kunnen belemmerend zijn. We hebben verschillende soorten openers voor flessen, blikken en potten in ons assortiment. Een tube knijper, handig voor het goed legen van tubes of naalden met een open oog zijn prettig wanneer u weinig kracht of stabiliteit in uw handen heeft. Dit geldt ook voor de handwerk- of tafelschaar of wasknijpers waarin u niet hoeft te knijpen. Met een blister pen opent u probleemloos lastige verpakkingen en de folie van medicijn strips.

Hulpmiddelen voor in de slaapkamer

Het zelfstandig in en uit bed komen vraagt om de nodige lenigheid. Een glijlaken maakt het draaien en verschuiven in bed een stuk makkelijker. Comfortabele kussens, zoals voor nek of knieën zorgen voor een fijne houding. Met bedverhogers kunt u uw bed verhogen, wat in- en uitstappen een stuk makkelijker maakt. Ook bedhekken en uitstapbeugels zorgen ervoor dat u veilig slaapt. Met een bed tafeltje of dienblad kunt u uw maaltijd in bed gebruiken. Met de Bookseat kunt u uw tablet of laptop bedienen of een boek lezen zonder uw handen te gebruiken.
Handige wekkers zorgen ervoor dat u zich niet verslaapt. Bij de radiografische wekker met trilalarm wordt u gewekt door de bijbehorende trilarmband. Kijkt u graag televisie in bed, maar vindt u uw afstandsbediening te moeilijk? Wij hebben afstandsbedieningen met grote toetsen of eenvoudige uitvoeringen die de bediening eenvoudig maken. Ook zijn er speciale sprekende weegschalen mocht u zicht wat minder zijn.

Pillendoosjes en medicijnboxen

Wij hebben verschillende soorten pillendozen waarin u uw medicatie kunt onderverdelen per dag of per week. Vergeet u uw medicijnen wel eens in te nemen, dan is de pillendoos met alarm een mooie oplossing. Er is ook een pillendoosje dat u waarschuwt in de Nederlandse taal wanneer het tijd is om uw medicijnen in te nemen. Deze is ook voorzien van brailleaanduiding, dus uitermate geschikt voor visueel beperkte mensen.
Super handig is de pillenhulp die uw pillen kan vergruizen, in tweeën kan splijten, pillen uit de verpakking kan drukken en als handzaam pillendoosje én waterbekertje dienst kan doen. De eenvoudige versie ervan is de pillen splijter.

Opsta hulp

Hulpmiddelen die u helpen met het opstaan en gaan zitten zijn er volop bij de Totale Zorgwinkel. De sta op hulp die u als kussen in uw stoel kunt plaatsen is een uitstekende oplossing voor dit probleem. U kunt ze overal mee naartoe nemen en ze passen in elke universele stoel. Zitkrukken, lichtgewicht stoeltjes met of zonder rug- en armleuningen zijn veilige hulpjes in de badkamer of onder de douche.
Met grijpers kunt u spullen van de grond oprapen zonder te bukken. Elastische schoenveters veranderen uw schoenen in instapschoenen; uw veters strikken is niet meer nodig.
Onder de categorie Zitten vindt u nog veel meer oplossingen bij buk- en zitproblemen, zoals sta op stoelen en zit-sta hulpen.

Overige Hulpmiddelen

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Hulpmiddelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!