Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Grijpers / Helping Hand

Er zijn veel verschillen in lengte van de grijpers, dit is net wat u wenst. Wel is er in stevigheid en levensduur een verschil en de verschillende manieren van bediening Lees meer

6 resultaten

Grijpers / Helping Hand

Hier vind u veel verschillende soorten grijpers en helping hands die wij in ons assortiment hebben en uit voorraad kunnen leveren. Zowel in onze winkel als online vinden wij het belangrijk dat u een ruime keuze heeft, want ieder mens is immer anders . Daarom hebben wij de meest voorkomende grijpers van de beste merken voor u samen gesteld zodat u alleen hoeft te kijken welke het beste bij u past.

Verschillende Soorten En Maten Grijpers En Helping Hand

Er zijn veel verschillen in lengte van de grijpers, dit is net wat u wenst. Wel is er in stevigheid en levensduur een verschil en de verschillende manieren van bediening. Dit heeft ook te maken of u bijvoorbeeld artrose of reuma in de handen heeft en graag een licht bedienbare trekker heeft of een trekker die met de hele hand bediend kan worden. Sommige grijpers hebben twee klemmen die na elkaar toe komen om fijnere dingen op te pakken en sommige hebben een enkele beweegbare klem met een magneet.

Hulpmiddelen over het algemeen

Er zijn veel soorten hulpmiddelen of u leven makkelijker en aangenamer te maken. Zo kunt u denk aan hulpmiddelen voor het eten en drinken maar ook aan bijvoorbeeld een medicijndoosje of warmte deken of grootcijfer weegschaal. Een lange teennagelschaar kan al makkelijk voor uw persoonlijke verzorging zijn terwijl een handyleg uw weer helpt met het aantrekken van steunkousen. Zo zijn er zeer veel hulpmiddelen op de markt en is er vaak voor ieder probleem wel een oplossing. Ook zijn er gemaks hulpmiddelen , deze zijn niet echt noodzakelijk maar wel makkelijk , u kunt hierbij denken aan een tablet houder of leesplankje. Met een grijper pakt u de kleinste dingen weer van de grond zonder te bukken.

Toch liever een ander hulpmiddel bekijken ?

Klantenservice

Heeft u nog vragen of wilt u advies voor het uitzoeken welke grijper het beste bij u past ? Dan kunt u contact opnemen met onze klanten service tijdens openingstijden via 0545-296368 of 24/7 via info@totalezorgwinkel.nl

Terug naar Hulpmiddelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline