Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Badliften

Lekker badderen is een ontspannende bezigheid en u frist er weer helemaal van op. Bent u niet in staat zelfstandig het bad in en uit te stappen dan is een badlift een ideale oplossing. Lees meer

1 resultaat

Lekker in bad dankzij een badlift

Lekker badderen is een ontspannende bezigheid en u frist er weer helemaal van op. Bent u niet in staat zelfstandig het bad in en uit te stappen dan is een badlift een ideale oplossing. De badliften in ons assortiment zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Tevens kopen wij de badliften rechtstreeks in waardoor wij u altijd de voordeligste prijs kunnen aanbieden.

De Able2 opblaasbare badlift

Deze badlift werkt heel eenvoudig. Is de badlift opgeblazen dan zakt u rustig naar de bodem van het bad. Met de handbediening kunt u de lift ook weer opblazen, zodat u weer naar boven wordt getild. U heeft geen stroom nodig voor deze lift, want hij werkt op een accu. De Able2 badlift kunt u ook makkelijk meenemen op vakantie.

Elektrische badliften

Een elektrische badlift is een stabiele lift die door middel van handbediening wordt bestuurd. Hij is geschikt voor alle gangbare baden en doet feilloos zijn werk. Er zijn liften met en zonder bekleding en ze kunnen worden ingeklapt of in delen worden gedemonteerd.
Bij de badliften zijn vele extra opties mogelijk, zodat deze aan de wensen van de gebruiker kan worden aangepast.

Klantenservice

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over een badlift, het gebruik of de extra opties. Bel gerust met onze medewerkers van de klantenservice op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Douche & Toilet
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!